Dolar 32,3752
Euro 35,0539
Altın 2.326,91
BİST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

MEHMET SEVEN, BAYRAĞI HADİ ATALAR’A DEVRETTİ

MEHMET SEVEN, BAYRAĞI HADİ ATALAR’A DEVRETTİ
15 Ocak 2017 20:10

İSTANBUL Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nda nöbet değişimi yaşandı ve çok önceden aday olmayacağını ilan eden Mehmet Sabri Seven’in yerine A. Hadi Atalar seçilerek hizmet bayrağını devraldı.

Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan, ancak elverişsiz hava koşullarından dolayı çoğunluk sağlanamadığı için, bugüne ertelenen İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nda genel kurul toplantısı gerçekleşti. Üç yıldan beri vakfın başkanlığını sürdüren Mehmet Sabri Seven, bir süre önce yaptığı açıklamada yeniden göreve talip olmayacağını duyurmuştu. Görevde bulundukları süre içinde hem vakfa ve hem de Erzurum’a ellerinden geldiğince hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Mehmet Sabri Seven, yaptığı değerlendirmede şunları belirtti:

“- Vakıf üyelerimizin devam etmem yönünde ısrarlarına rağmen, şahsi gerekçelerim sebebi ile üç ay önce vakıf yönetimine tekrar aday olmayacağımı deklare etmiştim. Görevde olduğumuz üç yıllık süreçte, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte Erzurum’a ve Erzurumlu’ya hizmet konusunda elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık.Bu süreçte artılarımızın yanında, muhakkak ki, eksiklerimiz de olmuştur. Mevzu Erzurum’a hizmet olunca, istemeyerek de olsa, birilerini üzmüş kırmış olabiliriz , affola. Üç yıllık yönetim sürecinde, birlikte çalıştığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen ve çok başarılı projelere imza atan vakfımız kadınlar kolunun saygıdeğer üyelerine, büyük bir özveri ile çalışan vakfımız personeline, tüm Erzurum sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerine, değerli basın mensubu hemşehrilerime, teveccüh göstererek bu ulvi göreve bizi layık gören hemşehrilerime teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin. Bugünkü genel kurulda 3 yıllık süre için yönetime seçilen sayın başkan Abdulhadi Atalar’ın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor başarılar diliyorum,.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.