Dolar 32,5622
Euro 34,7286
Altın 2.486,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

MEYDANIN BOŞ OLMADIĞINI MEYDAN’DA GÖSTERDİ

MEYDANIN BOŞ OLMADIĞINI MEYDAN’DA GÖSTERDİ
7 Temmuz 2017 21:56

MAL Meydanı olarak da bilinen Kombina bölgesindeki hayvan pazarını tekellerine geçirdikleri öne sürülen gruplara karşı çıkan, cebren işgal edilen yerini geri alabilmek için de ölümü bile göze alan ve çıkan kavgada üç kişiyi bıçakla yaralayan Dadaşköy’in eski Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım tutuklandı. Yıldırım’ı cezaevine götürülürken alkışlarla uğurlayan vatandaşlar slogan attı, sevgi gösterilerinde bulundular.
YERİNİ İŞGAL EDEN İKİ KARDEŞLE KAVGA ETTİ
Hayvan pazarında önceki gün çıkan kavgada, kirasını ödediği yerini haksız ve hukuksuz şekilde işgal eden bir gruba karşı koyan, taşlı, sopalı saldırılara maruz kalınca da, ele geçirdiği bıçakla kendisini korumaya çalışan 62 yaşındaki, 4 çocuk babası Yusuf Yıldırım, 42 yaşındaki Gökmen ve 29 yaşındaki kardeşi Emrah Bayram ile kavgayı ayırmaya çalışan Mustafa Teymiroğlu adındaki vatandaş da, aldığı bıçak darbesiyle yüzünden yaralanmıştı.
ALKIŞLARLA UĞURLANDI
Olaydan sonra hayvan pazarı geçici olarak giriş-çıkışlara kapatılırken, yaralılardan durumu ağır olan ve hastaneye kaldırılan Gökmen Bayram, 5 saat kadar süren ameliyat sonucu hayati tehlikeyi atlatırken, hafif yaralanan Emrah Bayram ile Mustafa Teymiroğlu taburcu edilmişlerdi.
Geceyi Emniyet’te geçiren Yusuf Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adliye önünde bekleyen yakınları, sevenleri ve arkadaşları, Yıldırım’ı, Erzurum E Tipi Cezaevi’ne götürülmesi sırasında alkışlarla uğurladılar.
HASTANEDE O DA TEDAVİ GÖRDÜ
Kavga sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan Yusuf Yıldırım, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra, adliyeye etkin güvenlik önlemleri altında çıkarıldı. Yıldırım, Nöbetçi 1’inci Sulh Hakimliği tarafından ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandı. Öte yandan avukatı Alparslan Başlıcan, eski başkan Yıldırım’ın meşru müdafada bulunduğunu savundu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.