Dolar 32,5559
Euro 34,8781
Altın 2.429,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

MHP TANITIM DEĞİL GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

MHP TANITIM DEĞİL GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
16 Nisan 2023 06:30

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin iftar yemeği ve aday tanıtım toplantısı “gövde gösterisi”ne dönüştü. Yaklaşık üç bin kişinin katıldığı iftar yemeğinden sonra milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı. Tanıtım öncesi bir konuşma yapan İl Başkanı Adem Yurdagül, 14 Mayıs’ta yeniden “tarih yazmaya” hazırlandıklarını söyledi.

SEKMEN ONUR KONUĞU

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde düzenlenen, Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “onur konuğu” olarak katıldığı, bir de selamlama konuşması yaptığı iftar yemeğine çok kalabalık bir partili grubu katıldı.

TARİH YAZMAYA HAZIRLANIYORUZ

İl Başkan’ı Adem Yurdagül’ün yaptığı, son derece iddialı sözlerle süslediği konuşma ayakta alkışlandı. Yurdagül, konuşmasında şunları söyledi:

“- Biz, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen, Türk Milleti’ni karşılıksız seven, ülkesinin bekasının yegâne savunucusu Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin ardından giden bir büyük sevdanın ordularıyız. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde tarih yazmaya hazırlanıyoruz.

Bugün, Bozkurt duruşlu milletvekili adaylarımızın ve siz kıymetli dava erlerinin, yol arkadaşlarımızın Bismillah demesi için bir araya geldik. Unutulmasın ki, 14 mayıs seçimi sadece Türkiye’yi değil, milletimizin ferasetini, birlikteliğini, duruşu ve kudretini hazmedemeyenleri de  ilgilendiren bir seçimdir.”

DUMLU YENİDEN MHP’DE

Milletvekili Adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Prof. Dr. M. Hanifi Macit, Ömer Haluk Pirimoğlu, Naim Karataş, Mehmet Musa Çakır ve Sinan Demircioğlu’nun salonu selamladıkları tanıtım toplantısında bir de sürpriz yaşandı.

İYİ Parti Erzurum İl Kurucu Başkanı olan, sonraki süreçte partisinden istifa ederek bağımsız kalan İbrahim Dumlu yeniden MHP saflarına katıldı. İbrahim Dumlu’nun rozetini Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın taktı.

ŞÖLEN GİBİ TANITIM

Kadını, kızı, çocuğu ile çok sayıda partilinin katıldığı, “şölen havası”nda geçen MHP iftarı ve tanıtım toplantısında yaşanan coşku, 14 Mayıs seçiminin Erzurum’da çok çekişmeli geçeceğinin göstergesi olarak yorumlandı. Haber ve Fotoğraflar Furkan Akkök

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.