Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

ON SAATTE DÖRT MEVSİM

ON SAATTE DÖRT MEVSİM
24 Mart 2021 12:27

KAR yağışının Ankara’yı beyaza boyadığı, dolayısıyla tüm basın-yayın organlarının ilginç görüntüler eşliğinde art arda haberlerini verdiği gün Erzurum, her zaman olduğu gibi, yine karlı, kışlı, tipili, yağmurlu, güneşli “normal” bir güne “merhaba” demenin güzelliğini yaşadı.

Son zamanların en yağışlı mart ayını geçiren Erzurum, şiddetli fırtına ile gelen art arda şimşeklerin çaktığı bir yağmurlu gecenin ardından sabaha uyandığında bu defa tipi, kar ve boran ile yüz yüze geldi.

KISA SÜREDE BEYAZLANDI

Sert esen rüzgarın tipiye dönüştürdüğü kar, kısa sürede çevreyi beyaza boyarken, sabah işe gitmek için evinden çıkan vatandaşlara da zor anlar yaşattı.

AZ SONRA GÜNEŞ GÜLÜMSEDİ

Mevsim geçişlerinin yaşandığı böylesi günlerde bir günde birkaç mevsimi birden yaşamaya alışık olan Erzurumlular’ın yüzüne, tipi, kar ve boranın ardından güneş gülümsedi.

Bir gün bile geçmeden 10-12 saat içinde dört mevsiminin özelliklerini birden yaşayan Erzurum’a özdeş çok az şehir olabileceğini belirten vatandaşlar, “Dünyanın kaç şehrinde bir günde hem kar, hem yağmur, şimşek, fırtına, tipi ve hem de günlük güneşlik bir hava biri birine çok yakın saatlerde yaşanır. Erzurum yine şanına yakışır bir günü ele, aleme gösterdi” diye konuştular. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.