Dolar 32,3535
Euro 35,1812
Altın 2.324,98
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ORADAYDIK, UNUTMADIK, UNUTTURMADIK!

ORADAYDIK, UNUTMADIK, UNUTTURMADIK!
13 Temmuz 2017 21:13 | Son Güncellenme: 13 Temmuz 2017 21:16

İHLAS Haber Ajansı (İHA) muhabirleri tarafından 15 Temmuz gecesinde çekilen fotoğraflar, Yakutiye Medresesi’nde sergilendi. Serginin açılışına katılan Vali Seyfettin Azizoğlu, “15 Temmuz’un unutturulmaması hususunda İHA’nın yaptığı bu güzel fotoğraf sergisi için teşekkür ediyorum” dedi.
Türk halkının destansı direnişini konu alan ve İHA muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı “Oradaydık, unutmadık, unutturmadık” adlı fotoğraf sergisi tarihi  Yakutiye Medresesi’nde açıldı.
Çeşitli çevrelerden büyük bir katılımın olduğu sergiye  Vali Seyfettin Azizoğlu,  Ak Parti  Erzurum  Milletvekili  İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, ilçe belediye başkanları ve bürokratların yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.
DESTANSI FOTOĞRAFLAR
İHA  Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün burada, İHA muhabirlerince çekilmiş, 15 Temmuz’da yüce milletimize karşı sergilenen hain kalkışmaya, büyük milletimizin verdiği destansı mücadeleyi kaydeden, taşıyan ve yaşatan fotoğrafların yer aldığı bir sergiyi siz dadaşların irfanına sunuyoruz. Bu fotoğraflar hain FETÖ örgütüne karşı milli irade uyanışının ifadesidir. Bu fotoğraflar, millete karşı sahnelenen ihanete, milli iradece yazılan diriliş destanının ifadesidir. Bu fotoğraflar, bir milletin kendi haysiyet ve vicdanında yeniden var oluşunun ifadesidir. Bu fotoğraflar, yüce milletimizin FETÖ iblisleri karşısında vakur duruşunun ifadesidir” dedi.
Milletvekili  İbrahim Aydemir ise yaptığı değerlendirmede, İHA’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Aydemir,”15 Temmuz Türk tarihinde özel bir zaman dilimini ifade ediyor artık. Bugün  İhlas Haber Ajansı bir fotoğraf sergisi açtı. İHA özel bir haber birimimiz, vatanseverlikte zirve yapmış bir yayın kuruluşudur. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ancak o gün Türk basını eşi emsali az görülür bir sınav verdi. Bu sınavı da başarıyla geçtiler, o gün hep birlikte milli iradenin yanında yer aldılar. Hep birlikte o hain kalkışmayı alt ettik” ifadelerini kullandı.
MİLLİ İRADENİN KARŞISINDA BAŞKA GÜÇ OLAMAZ
Vali Azizoğlu da yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“15 Temmuz’un yaşatılması ve unutturulmaması hususunda İHA’nın yaptığı bu güzel fotoğraf sergisi için teşekkür ediyorum. Bu bütün Türk tarihi boyunca başımıza gelen en büyük ihanetlerden bir tanesiydi ama büyük Türk milleti demokrasiyi özümsediğini, milli iradenin karşısında hiçbir gücün olamayacağını, milli iradeye karşı çıkan bütün eylemlere de yek vücut olarak ortadan kaldıracağını 15 Temmuz tarihi gecesinde ispat etti.”
Açılışı yapılan serginin üç gün boyunca çık tutulacağı ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.