Dolar 32,3346
Euro 35,0867
Altın 2.308,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ORGANİZASYON NASIL YAPILIRMIŞ, KAYSERİ ÖĞRETTİ

ORGANİZASYON NASIL YAPILIRMIŞ, KAYSERİ ÖĞRETTİ
15 Ocak 2018 08:44

ERZURUMLU, Spor Lisesi’nde okuyan pırıl pırıl 6 genç kayakçı. Haftasonu Kayseri Erciyes’te yapılan Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası’nda yarıştı. Kimi birinci oldu, kimi üçüncü, kimi beşinci. Ama 6’sı da Milli Takım’a girme başarısı elde etti.

Genç sporcuları dünya şampiyonası için, Milli takım’a hazırlayacak olan Erdal Emeç, Yıldırım Beyazıt Öztürk ve Mustafa Tekin, kolları sıvarken, Kayseri Erciyes’te gördükleri sıcak ilgiyi de unutamayacaklarını söylediler.

GEÇEN YIL DA PALANDÖKEN’DE YAPILMIŞTI

Benzeri bir yarışmanın geçtiğimiz yıl da Palandöken’de yapıldığını hatırlatan Emeç, Öztürk ve Tekin, “Çektirilen sıkıntıları ve rezaleti unutmamız mümkün değil. Yalnız kaldık, ilgisizliğe kurban edildik, dolayısıyla gelen konuklara karşı ciddi mahcubiyet yaşadık” iddiasında bulundu, “Kayseri, evsahipliğinin nasıl olması gerektiğini imkanlarını sonuna kadar seferber ederek herkese gösterdi, Keşke Ejder(ha) yetkilileri gelse de organizasyon nasıl yapılırmış, orada görseydiler” dediler.

Erzurum İl Temsilciliği olarak Kayseri’deki yarışmalara DADAK, Erzurum Gençlik Spor ve Spor Lisesi Kulübü’ne ait 6 sporcu ile katıldıklarını hatırlatan Yıldırım Beyazıt Öztürk, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

SPORCULARIMIZ GURURUMUZ OLDU

“- Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası 14 Ocak 2018 pazar günü Kayseri Erciyes te yapıldı. Yarışmaya 6 sporcuyla katıldık. Sporcularımızdan büyük erkeklerde Furkan Polat 3. oldu. Genç erkeklerde ise, Emirhan Çimen 1., Suat Uluç. 2., Berkan Ergül 4., Vahit Arıklı. 5., Selami h Yılmaz da 6. olarak hem derece yaptı ve hem de Milli Takım kadrosuna girdiler.

Erzurum Spor Lisesi’nde okuyan öğrencilerimiz, şehrimiz adına önemli başarı elde etmişlerdir. Kendileri ile gurur duyuyoruz.

Doğruyu söylemek gerekirse, Kayseri bu organizasyon ile mükemmel bir evsahipliği yapmış, bizleri hem kıskandırmış, hem de mutlu etmiştir. Aynı organizasyonu geçen yıl da Erzurum olarak biz yaptık, çoğu kuruma bilgi verip, talep etmemize rağmen yalnız bırakıldık, resmen rezil olduk. Hele Ejder yetkililerinin tutumunu ve yaklaşımını unutmamız mümkün değil. Kayseri’de konaklama, yeme-içme ve tesis kullanımının yanında güleryüzle yapılan hizmetler tek kelimeyle mükemmeldi.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.