Dolar 32,5995
Euro 34,7919
Altın 2.496,49
BİST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDE BÜYÜK TEMPO

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDE BÜYÜK TEMPO
18 Ağustos 2019 21:43 | Son Güncellenme: 18 Ağustos 2019 22:01

PALANDÖKEN Belediyesi, yaz  mevsimiyle birlikte başlattığı çalışmaları büyük bir tempoyla sürdürüyor. Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Muhammet Sunar,”Yazın sıcak günlerini iyi değerlendirmeye çalışıyor, kar yağmadan işlerimizi bitirmek istiyoruz” dedi.

Belediye çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan Muhammet Sunar, yaptığı yazılı açıklamada, hizmet seferberliği başlattıklarını, kısa zamanda önemli mesafeler katettiklerini belirtti. Yol yapımı, kaldırım ve tretuvar çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, sosyal donatı alanlarında da hummalı bir çalışma yapıldığını kaydeden Başkan Sunar, “Havaların ısınmasıyla birlikte başlattığımız çalışmalarda; bugüne kadar yaklaşık 400 bin metrekare asfalt döktük, bin 500 ton yama asfalt yaptık. Aynı sürede 8 bin 500 metrekare tretuvar döşedik, 6 bin metre bordür dizdik. Ekiplerimiz sezon sonuna kadar 90 bin metrekare asfalt, 15 bin metrekare tretuvar, 8 bin metrekare bordür ve bin 500 ton da yama asfalt çalışması yapacak” dedi.

İSTİŞARE EDİYORUZ

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, bu arada vatandaşlarla biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Sunar,  yaz dönenimini hizmet açısından oldukça verimli geçirdiklerini ifade etti.

“Palandöken Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışımız devam ediyor” diyen Başkan Sunar, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“- Yaz ayları, belediyelerin hizmet dönemidir. Erzurum bir kış memleketi. Ne yapacaksak, yaz aylarında yapacağız. Bu bilinçten hareketle çalışıyoruz. Önceliği acil problemli olan bölgelere veriyoruz. Çalışmaları yerinde takip ediyorum. Nerede, hangi mahallede çalışma yapıyorsak, o yörede yaşayan vatandaşlarımızla istişare ediyoruz. İnsanlarımızdan ilginç fikirler ve talepler geliyor, değerlendiriyoruz. Kimi zaman çalışmalarla ilgili izahat yapmamız gerekiyor, anlatıyoruz. Muhtarlarımız, çalışmalarımızda bizlere yardımcı oluyor. Hizmetin amacına uygun yapılmasında, muhtarlarımız fikir veriyor, yol gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Eğer bir bölgeye hizmet götürüyorsanız, o bölge insanının fikrini de almanız gerekir. Sosyal medya hesaplarımıza, Whatsapp İhbar Hattımıza gelen talepler var. Onlara da anında karşılık veriliyor. İnşallah sezon sonuna kadar çoğu çalışmamızı tamamlamış oluruz.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.