Dolar 32,5459
Euro 35,0080
Altın 2.427,35
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

PALANDÖKEN’DE HAVA ÇOK BULUTLU!

PALANDÖKEN’DE HAVA ÇOK BULUTLU!
1 Kasım 2017 19:02

YAPTIĞI yayınlar ile Erzurum’da gündem oluşturan Cem Atmaca – Ender Yüncü ikilisinin son zamanlarda Palandöken Belediyesi’nin icraatlarına yönelik eleştirel haberlerine bir yenisi daha eklendi. Atmaca’nın, internet üzerinden yayınladığı Anadolu Haber Gazetesi’nde, “Pensilvanya ahtapotunun bir kolu da Palandöken Belediyesi’nden çıktı” başlığıyla duyurduğu haber, sosyal medyada ciddi yankı buldu.

Aslen Manisalı olan ve “FETÖ’nün Erzurum İl İmamı” olarak deşifre edilen, haberleri de ulusal medyada sıklıkla yer bulan İhsan İnal ile ilgili iddiaları gündeme taşıyan Cem Atmaca, yayınladığı haberinde, bu şahsın “bordrolu elemanı” olarak gözüktüğü Akif Eğitim Yayın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şirketi ile Palandöken Belediyesi’nin bir ilişki içinde olup-olmadığını sorguladı.

BELGELERİ YAYINLADI

Ele geçirdiği belgeleri yayınlayan ve bazı soruları yüksek sesle dillendiren Atmaca, Başkan Orhan Bulutlar’ı, sözü edilen iddialarla ilgili olarak açıklama yapmaya davet etti.

FETÖ’nün Erzurum İmamı olduğu belirlenen ve Akif Eğitim Yayın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şirketi’nin bordrolu elemanı olduğu ortaya çıkan İhsan İnal ile Palandöken Belediyesi’nin geçmişte bir “çıkar ilişkisi” içinde olup-olmadığını soran Cem Atmaca, Başkan Bulutlar’ın cevaplandırması istemiyle şu iddiaları ortaya attı:

BELEDİYE ARSASININ FETÖ YURDU İÇİN ÇOK UCUZA SATILDIĞI DOĞRU MU

“- Palandöken Belediyesi, sınırları içerisinde bulunan 6282 ve 6286 ada numaralı yolları FETÖ´ye ait Akif Eğitim Yayın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şirketi’ne sattı mı, sattı ise kaça sattı?

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesi´ne ait arsanın (12.05.2008) tarihinde metrekaresi 90 liradan satılmışken, Orhan Bulutlar´ın (28.05.2010) tarihinde Palandöken Belediyesi’ne ait arsayı metrekaresi 69 liradan Akif Eğitim Yayın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şirketi’ne sattığı doğru mudur?

Oluşturulan yeni arsaların imarları 5 kattan, imar tadilatı yapılarak 6 kata, ardından çıkarılmış mıdır?

6 kata çıkarılan arsanın emsali neden artırıldı?

Dönemin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, arsanın birleştirilmesi ve imar tadilatı yapılmasını kabul etmeyip Meclis’e geri gönderdiğinde, neden Orhan Bulutlar kendisi ile kavga etti?

FETÖ yurdunun 6 yerine 7 kat olarak yapılmasına neden göz yumuldu?

Söz konusu binaya iskan belgesi, kat mülkiyetine bir an önce geçilmesi için inşaat bitmeden önce mi verildi?

İnşaat harçları yatırılmadığı halde FETÖ yurdunun yapılmasına neden göz yumuldu?” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.