Dolar 32,5720
Euro 34,9922
Altın 2.431,91
BİST 9.743,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C

PALANDÖKEN’E, ÖZEL SPORCULAR ÖZELLİK KATTI

PALANDÖKEN’E, ÖZEL SPORCULAR ÖZELLİK KATTI
17 Ocak 2017 15:10

PALANDÖKEN‘de düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Kayak Şampiyonası, çok güzel ve bir o kadar da duygusal görüntüre sahne oldu. Seyfettin Azizoğlu’nun “Vali Baba” özdeyişini hatırlatır şekilde sporcularla yakından ilgilenmesi, sevgi ve şefkat göstermesi, dikkatlerden kaçmadı.
Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Kayak Şampiyonası’na 22 kulüpten 41 sporcu katıldı. Şampiyonanın Snow Dora Otelde yapılan açılış törenine Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, 9’uncu Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin, Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcı Ünal Bingül, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, Genlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Özel Sporcular Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi Abubekir Özcan katıldı.
Özel sporcular Kayak Teknik Kurul başkanı Erol Karabulut, özel sporcuların kayaklı koşu ve alp disiplini olmak üzere 2 branşta yarışacaklarını söyledi. Müsabakalarda başarılı olan sporcuların 27 Mart’ta Fransa’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılacaklarını hatırlatan Karabulut, sporculara başarılar dileğinde bulundu.

İLK DEFA TANIK OLDU, ÇOK ETKİLENDİ
Özel sporcuların faaliyetlerine ilk defa tanıklık ettiğini ifade eden Vali Seyfettin Azizoğlu, “Gerçekten bu gün özel bir gün. Aramızda, Türkiye’nin her yerinden özel sporcularımız bulunuyor. Sporcularımızın çoğu Avrupa Şampiyonu, bazıları Dünya şampiyonasında dereceye  bile girmiş. Özel çocuklarımızı ve antrenörlerini Erzurum’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Bizim için çok duygu dolu çok hoş ve çok güzel, çok candan bir gün. Türkiye’mize madalya kazandıracak çok güzel sporcularımızı Erzurum’dan çıkarmış olduk.Onları Avrupa ve Dünya şampiyonalarında görmek bizleri çok mutlu edecek.”

BAŞSAVCI BİNGÜL’UN MUTLULUĞU YÜZÜNE YANSIDI
Öte yandan Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ve Nesrin Kaya Bingül çiftinin özel çocukları Muhsin Murat Bingül ile Aliye Zeynep Bingül de kayak yarışlarına katıldı. Çocukların yarışlarını büyük ilgi ile izleyen Ünal Bingül “Bir baba olarak özel sporcuların başarısına şahit olmak, özel bireylerin gösterdiği azim bizleri fazlası ile mutlu ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.