Dolar 32,4960
Euro 34,9488
Altın 2.429,76
BİST 9.795,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C

PALTOLARI ÇIKARMADAN OTURDULAR

PALTOLARI ÇIKARMADAN OTURDULAR
26 Şubat 2017 18:46 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2017 18:47

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Saim Özakalın’ı makamında ziyaret etti.

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Başbuğ Pınarbaşı, İl Başkanı Naim Karataş ve il yöneticilerinin eşlik ettiği ziyarette, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ETSO Meclis Başkanı Özakalın’la bir süre görüştü. Ziyarette, kendisi için ayrı yeri olan Erzurum’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Adan, tarihin hiçbir döneminde düşmana asla boyun eğmeyen Erzurumluların, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de takdire şayan vakurlu bir duruş sergilediğini söyledi.

Paltoların çıkarılmadığı ziyaret sırasında, 15 Temmuz’un çok iyi analiz edilmesi gerektiğinin altını çizen Adan, devletin bekası, milletin selameti için herkesin birlik olduğunu ve ülke üzerinde hain planlar yapanların oyunlarının bozulduğunu dile getirdi. MHP olarak, darbe girişimi sırasında ve sonrasında ülkede güven ve istikrarın sağlanması noktasında her zaman sorumluluk aldıklarını vurgulayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, “Genel Başkanımız Devlet Bey başta olmak üzere bütün arkadaşlarımız bugüne kadar hep aynı sorumluluk duygusuyla hareket ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ÖZAKALIN’DAN İSTİKRAR VURGUSU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın da, MHP’nin 15 Temmuz’da, devletine gönülden bağlı, Türk milliyetçisine yakışan ferasetli ve vakarlı duruşunu gösterdiğini belirterek, Erzurum’da da halkın siyaset üstü bir tavırla topyekun darbeye karşı durduğunu dile getirdi. Konuşmasında, Erzurum’un ve bölgenin yakından tanıdığı bir siyasetçi olan Adan’ın istikrar vurgusuna dikkati çeken Özakalın, darbe teşebbüsünün ardından yaşanan sıkıntıların aşılması için ülkede ekonomik istikrarın sağlanmasının önemli olduğuna işaret ederek, hükümetin Cazibe Merkezleri Programı’nın bu anlamda yatırımcılar açısında ciddi bir motivasyon sağladığını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.