Dolar 32,3290
Euro 35,0804
Altın 2.292,31
BİST 8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

PARA ÇOK, VAR’A HARCA, YOK’A HARCA BİTMİYOR!

PARA ÇOK, VAR’A HARCA, YOK’A HARCA BİTMİYOR!
24 Eylül 2017 12:40 | Son Güncellenme: 24 Eylül 2017 12:41

YAZ mevsimi başlangıcında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiretmitçi’ye de çocukluğunu yaşatan ATV motorlarına beklenen ilgi olmayınca, go kart pisti boş kaldı.

Palandöken’in hemen girişinde oluşturulan go kart pisti, yaz mevsimi başlangıcında, “Palandöken’i dağ safarileri ile şenlediriyoruz” denilerek hizmete başlamıştı.

Yapılan çalışma ve hizmetleri yerinde görmek amacıyla dağda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, elektrikli ATV motoruna binmiş ve keyif çıkartmıştı.

KİREMİTÇİ NELER SÖYLEMİŞTİ:

Motor gezisinin ardından bir değerlendirme yapan Kiremitci, yaz aylarında Palandöken ve Konaklı’nın aktif olacağını ifade ederek, “Palandöken Dünya Kayak Merkezi’nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yeni uygulamayla ATV ile safari turları düzenlenecek. Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri olarak çok başarılı ve verimli bir kış sezonu geçirdik. Belirlediğimiz yeni strateji ve yatırımlarla birlikte artık kayak merkezlerimiz sadece kışın değil yazın da tercih edilen cazibe merkezleri haline geldi. Bu minvalde halkımızın gönül rahatlığıyla aileleri ve misafirleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyoruz. Gondol liftimiz yaz boyunca açık olup misafirlerimize eşsiz doğa eşliğinde keyifli bir gezi imkânı sunacak. Bununla birlikte konumu ve mimarisi itibariyle şehre ilkleri yaşatan küre restoran da muhteşem şehir manzarası eşliğinde vakit geçirilebilecek bir mekân haline geldi. Adrenalin yaşamak isteyenler ATV safari ve bölgenin en büyüğü olan go kart pisti ile Palandöken’de eğlenebilirler. Tüm halkımızı bekliyoruz” demişti.

A.101’İN REKLAMI GİBİ, HARCA HARCA BİTMİYOR

erzurumdanhaberler.com olarak, bir tatil gününde (23 Eylül) ve herkesin olması gereken  bir saatte (13.30) yolumuzun düştüğü Palandöken’de, in’lerin tribünde seyirci olduğu, cin’lerin elektrikli ATM’lerle tur attığını görünce, Genel Sekreter Kiremitçi’nin, “Adrenalin yaşamak isteyenleri Palandöken’e, safariye davet ediyoruz” sözüyle birlikte, devletin parasının keyfi şekilde sağa-sola saçılması ve A.101’in “harca harca bitmez” sloganı geldi aklımıza. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.