Dolar 32,5525
Euro 35,0287
Altın 2.429,51
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

REKTÖR ÇOMAKLI’YA ÖNEMLİ GÖREV

REKTÖR ÇOMAKLI’YA ÖNEMLİ GÖREV
18 Nisan 2019 17:27

ÜNİVERSİTELER üstü bir akademik organ olan Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı gerçekleştirdiği son toplantısında  Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine getirdi.

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Çomaklı, kendisine layık görülen bu önemli vazifeyi hakkıyla yerine getireceğini ifade ederek, kurul başkanlığına teşekkür etti.

Rektör Çomaklı: “Üniversiteler arasında akademik yönden koordinasyonu sağlamak, üniversitelerin öğretim üyesi ihtiyacını karşılayacak tedbirler almak, üniversitelerin tümünü ilgilendiren kanun tasarılarını, tüzük tasarılarını ve aynı nitelikteki yönetmelikleri hazırlamakla görevli kuruluş olan Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı, üniversiteler üstü bir akademik organ olarak çalışmalarına devam etmekte. Biz de üstlendiğimiz bu görevle, ülkemizin akademik başarılarına yenilerini eklemek ve ülke yükseköğretimine katkı sağlamak adına var gücümüzle çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.