Dolar 32,3416
Euro 35,1000
Altın 2.310,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

REZALETE JET HIZIYLA MÜDAHALE

REZALETE JET HIZIYLA MÜDAHALE
20 Ağustos 2020 16:56

ŞEHRİN buram buram tarih kokan köşelerinden Erzurum Kalesi ve Saat Kulesi çevresinde göze çarpan rezalete dün geceden itibaren müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu sabahtan itibaren geniş çaplı bir temizlik yaptı, bir araba dolusu içki şişesi ve benzeri türde atık madde topladılar.

GÜNDEME BÖYLE TAŞIDIK

erzurumdanhaberler’in “Cami manzaralı Kaledibi meyhanesi…” ve “Nasıl böyle bir millet olduk* başlıklı haberleriyle gündeme getirdiği, yayınından sonra, sosyal medyada ciddi yankı bulan haberin hemen ardından harekete gecen ve sabahı beklemeden dün Erzurum Kalesi’nin çevresinde temizlik çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sabahtan itibaren çalışmalarını daha geniş bir alana yaydılar.

BİR ARABA DOLUSU ATIK MADDE

Temizlik çalışmalarını geniş alana yayan ekipler, neredeyse bir araba dolusu içki şişesi ve atık madde toplayan ekipler, Kale’nin çevresini tertemiz ettiler.

ÇİRKİNLİĞE TEPKİ GÖSTERDİLER

Erzurum’un milli ve manevi yanını yansıtan simge eserlerinden birisi olan Erzurum Kalesi ve Saat Kulesi’nin bulunduğu tepenin  Kurşunlu Cami’ye bakan eteklerinde içki ve uyuşturucu müptelaları tarafından oluşturulan çirkinlik, sosyal medyada da çoğu insanın tepki göstermesine neden oldu.

Tepkilerini yaptıkları yorum ve kınamalarla dışa vuran erzurumdanhaberler.com takipçileri, rezalete vakit geçirmeden müdahale eden ekipleri kutladı, kendilerine teşekkür ettiler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.