Dolar 32,3294
Euro 35,1232
Altın 2.302,47
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NA ÖZEL İLGİ

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NA ÖZEL İLGİ
15 Nisan 2018 11:20 | Son Güncellenme: 15 Nisan 2018 13:01

PARTİSİNİN 6. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere geldiği Erzurum’da bar tutan, vatandaşla selamlaşan ve keyifli bir gün yaşayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gördüğü ilgiden memnun kalırken, yaptığı konuşmada, başta ABD olmak üzere müttefiklerinin saldırı için Müslümanlar’ın önemli günlerini seçtiklerine dikkati çekti, “Irak’ı Ramazan Ayında vurmuşlardı, Suriye’yi de Miraç Gecesi’nde bombaladılar” hatırlatması yaptı.

Beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman olduğu halde Erzurum’a gelen ve kalabalık bir konvoy eşliğinde şehre giren SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Caddesi’nde kendisini karşılayan Dadaşların arasına İl Başkanı Faik Çalık ile birlikte girerek bar tuttu. Vatandaşlarla tokalaşan Karamollaoğlu’na gösterilen ilgi, Erzurum’da Saadet Partililer’i fazlasıyla mutlu etti.
Partisinin Erzurum Müftülüğü Salonu’nda düzenlediği ve mevcut başkan Faik Çalık’ın yeniden seçildiği  6. Olağan İl Kongresi’nde  önemli mesajlar veren Genel Başkan Karamollaoğlu’nu dinleyenler arasında CHP ve İYİ Parti il başkanları da yer aldı.

ÖZEL GÜNLER ÖZELLİKLE SEÇİLİYOR
Yaptığı konuşmada ABD, İngiltere ve Fransa’nın, Suriye’ye yaptığı hava saldırısını eleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, özellikle saldırı için Müslümanların önemli günlerinin seçildiğini belirtti.
“Dün mübarek bir geceyi Miraç Kandilini idrak ettik” hatırlatması yapan Karamollaoğlu, konuşmasını daha sonra şöyle devam ettirdi:
“Ama ne yazık ki bu geceyi birçok insan gözlerini açamadan veda ettiler. Suriye’nin belli bölgeleri ABD, İngiltere ve Fransa tarafından bombalandı. Üzülerek ifade ediyoruz ki, bizim hükümetimiz böyle bir bombalamayı makul karşıladı. Bunu anlamakta zorluk çekiyoruz. Dünyaya zulmü getirirken, kendi memleketlerinde barış türküsü söyleyenler, Müslümanlara saldıracakları zaman, mutlaka Müslümanlar için önemli bir günü seçiyorlar. Irak’a Ramazan’da girdiler, Irak’ın başındaki Saddam’ı da Ramazan ayında idam ettiler. Suriye’ye saldırırken de Miraç gecesini seçtiler. Onların da onlara destek verenlerin de destekten geri durmayanların da hesabını Allah mutlaka bir gün gelecek soracak.”
BİRLİK OLMAK ZORUNDAYIZ
Mazlum ve güçsüz ülkelerin bir araya gelmesi gerektiğini vurgulayan Karamollaoğlu, “Maksat Suriye’deki iktidarı aşağı indirmek niye o iktidar bombalanmıyor da başka bölgeler bombalanıyor? Çünkü maksat farklı. Kendi aralarında anlaşıyorlar. Katledilen, yok edilen, zulme uğrayan masumlar ve Müslümanlar. Bütün bunların değişmesi lazım. Bunlar değişebilir mi, elbette değişir. Bunların nasıl değişeceğini biliyoruz. Bugün mazlum kabul edilen, güçsüz kabul edilen, etkisiz kabul edilen, inançsız kabul edilen ülkeler bir araya gelsin, en büyük kitle imha silahlarına sahip olan ülkeler bile diz çökme mecburiyetinde kalır. Biz bunu geçmişte yaşadık, bugün yine yaşayabiliriz. Yeter ki, inanalım. Biz bir araya gelmeye, bütün mazlumları birleştirmeye kucaklamaya mecburuz. Elbette başta içinde yaşadığımız bölge geliyo,r arkasından İslam ülkeleri geliyor. Arkasından Müslümanlar gibi ezilen sömürülen diğer ülkeler de geliyor. Herkesin gözü bizde. O ülkeler arayış içindeler, farkında değil belki bazıları arayış içinde olduklarının ama henüz nereye döneceklerini bilmedikleri için arayış içinde diyoruz” dedi.
YORUMLAR

  1. Hakim dedi ki:

    SAADET güçlenmesi lazım bunu bir akpartili olarak söylüyorum. Reis gidince dyp liglere kalacak bir dava değil bu