Dolar 32,4494
Euro 35,0400
Altın 2.324,05
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 5°C
Az Bulutlu
Erzurum
5°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 12°C
Cum 11°C
Cts 12°C

SARAY YAVRUSU GİBİ HEM DE AKILLI

SARAY YAVRUSU GİBİ HEM DE AKILLI
5 Eylül 2017 16:54 | Son Güncellenme: 5 Eylül 2017 16:58

PALANDÖKEN Belediye’nin prestij projeleri arasında yer alan Palandöken Nikah Sarayı Projesi’nin ihalesi tamamlandı.
Abdülhamid dönemi mimari üslubuna göre tasarlanmış olan Erzurum’un ilk ve tek akıllı Nikah Sarayının ihalesinin tamamlandığını müjdesini veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Nikah Sarayı toplamda 14 bin metrekare alanı kapsıyor. Yenişehir’de bulunan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak hizmet verilen alanda yapılacak  Nikah Sarayımızı inşa etmek için kolları sıvadık. Evlenecek genç çiftlerimizin bütün ihtiyaçları bu mekânda karşılanacak ve yine konuklar da nezih bir ortamda dünya evine giren kardeşlerimizin bu mutlu anına şahitlik edecekler” dedi.
ABDÜLHAMİD HAN ANISINA
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; “Palandöken’in özlediği hizmetlerle, gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projeler ile daha yaşanabilir modern bir kent haline getireceğiz. Yaptığımız her işte insanların mutluluğunu, insanların memnun etmeyi düşünüyoruz. Bunun için ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızdan sadece biri olan bu nikâh sarayı ile Palandöken hatta Erzurum’umuz modern bir nikâh sarayına kavuşacak. Yeni nikâh sarayında evlenecek çiftlerimiz ve konuklar için her şeyi düşündük. Osmanlı mimarisinin en seçkin mimari eserlerinin verildiği, Abdülhamid dönemi mimari üslubuna göre tasarlanmıştır. Ayrıca Sultan Abdülhamid Han’ın 100. Yıl anısı için 2018 yılında bitirilmesi ve hizmete açılması amaçlanıyor” dedi.
TÜRKİYE’NİN EN AKILLI NİKÂH SARAYI

Başkan Bulutlar, ”Palandöken Nikah Sarayı, geleneksel mimarimiz ile teknoloji sentezlenerek Türkiye’nin ilk akıllı nikah sarayı niteliğinde olacak; içerisinde açık ve kapalı otopark, mescit, sığınak, takı ve kutlama fuaye alanları, terzi, kuyumcu, çiçekçi, şekerci, fotoğrafçı, kuaför, gelin ve damat adaylarını dinlenme odaları, güvenlik sitemi, restoran ve nikâh salonu yer alacak. Palandöken Belediyesi olarak insan merkezli sosyal belediyecilik anlayışını benimsedik. Projesi ve ihalesi tamamlanan Nikâh Sarayımız 2018 yılında bitirilmiş olacaktır. Bu proje bölgesin de en prestijli projelerden biri olarak mutlu ve huzurlu ailelerin kurulmasında atılmış ilk adım olacak. Ve bu adıma katkı sunmuş olmanın mutluluğunu da bizler hep beraber yaşayacağız. Palandöken Belediyemizin bu yatırım İlçemize şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.