Dolar 32,3833
Euro 35,0293
Altın 2.326,93
BİST 9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

SAVCILIK, ERKAL OLAYINI BÜYÜTEÇ ALTINA ALDI

SAVCILIK, ERKAL OLAYINI BÜYÜTEÇ ALTINA ALDI
17 Nisan 2017 17:23

GEÇTİĞİMİZ hafta, 12 Nisan Çarşamba gecesi, İstanbul Maltepe’deki evinin otoparkında güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunan İbrahim Erkal olayı ile gili olarak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma” suçundan soruşturma açıldığı öğrenildi.

Hürriyet’in haberine göre, soruşturma kapsamında, Erkal’ın baygın bulunduğu otoparkın güvenlik kameraları görüntülerinin tespit edilmesine ilişkin çalışma yapıldığı belirlendi. Bu arada, olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli konumunda ya da gözaltında bulunan herhangi bir şahsın olmadığı belirtildi.

Maltepe’deki evinin otoparkında gece saatlerinde güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunan İbrahim Erkal, önce Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülmüş, buradaki ilk müdahalenin ardından Beşiktaş Ulus’taki Liv Hospital Hastanesi’ne sevk edilmiş ve ameliyat yapılmıştı.

Doktorları, bugüne kadar geçen sürede de yoğun bakım altında tutulan İbrahim Erkal’ın durumunda bir değişiklik olmadığını açıkladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.