Dolar 32,5506
Euro 34,8861
Altın 2.430,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

SEKMEN, DAHA BÜYÜK HEDEFLERİ İŞARET ETTİ

SEKMEN, DAHA BÜYÜK HEDEFLERİ İŞARET ETTİ
24 Kasım 2018 18:21 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2018 18:30

ERZURUM Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “İşte Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız” diyerek ismini açıklamasından sonra, ilk açıklamasını yaptı, çok daha büyük hedeflere işaret etti, “Nasıl ki BB Erzurumspor’u Süper Lig’e taşıdıysak, sıra Erzurum’da” dedi.

İsminin açıklanmasının ardından bir yazılı açıklama yapan Mehmet Sekmen,  “Sadece Türkiye’nin değil bütün mazlum milletlerin umudu olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, yeniden bizlere vazife verdiği içine şükranlarımı arz ediyorum” dedi. “Aziz davaya duyduğumuz ilk günkü aşkla, durmadan, yorulmadan, daha büyük azim ve kararlılıkla ‘Önce Millet, Önce Memleket’ şiarıyla yola çıkıyoruz” hatırlatması yapan Sekmen, daha sonra şöyle devam etti:

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

“- Liderimiz sayın Erdoğan’ın Türk Belediyecilik Tarihi’nde elde ettiği kazanımları ilke edinerek, çalışacak, çalışacak ve daha çok çalışacağız. Gönül belediyeciliğimiz ilkesiyle halkımızın hizmetkârı olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmadan istikrar ve güvenin teminatı AK Parti’mizin ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ felsefesiyle Erzurum’u bölgesinde lider bir kent yapmak için var gücümüzle çalışmaya, üretmeye ve şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. ‘Gönül Belediyeciliği’ şiarıyla nasıl ki Erzurumspor’u zirveye taşıdıysak aziz hemşehrilerimizin dua ve desteğiyle, kıymetli teşkilatımızla birlikte Erzurum’u yeni hedeflerle, daha büyük mega ve dev projelerle buluşturmaya devam edeceğiz.”

MEHTER İLE KARŞILANACAKLAR

Öte yandan, Mehmet Sekmen ve bazı milletvekillerinin, yarın sabah Erzurum’a gelecekleri açıklandı. Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamada, Mehmet Sekmen’in, beraberinde milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok ve İbrahim Aydemir’in yanısıra İl Başkanı Mehmet Emin Öz olduğu halde Erzurum’a geleceği, ekibin havalimanında bar ekibi ve mehter takımının gösterileri ile karşılanacağı kaydedildi.

Doğrudan Ak Parti İl Başkanlığı Binası’na geçecek olan Mehmet Sekmen’in burada bir basın açıklaması yapacağı da ifade edildi. erzhaber

YORUMLAR

  1. Abdulkerim derin dedi ki:

    sahnede erzurum vekilleri ile poz veren hanimefendi kim acaba veya zehra hanim nerede gercekten merak ettim