Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

SEKMEN: EYY ERZURUMLULAR, OYUNA GELMEYİN!

SEKMEN: EYY ERZURUMLULAR, OYUNA GELMEYİN!
5 Ekim 2017 15:34

KARDELEN Televizyonu’nda Esat Bindesen ile Ayhan Türkez tarafından hazırlanarak sunulan “gündem özel” programına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, çok ilginç değerlendirmelerde bulundu, “Benim belediye başkanlığına ihtiyacım yok. Benim bulunmam gereken yerler, çok daha farklı yerler” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum ziyaretinin ardından kardelen Televizyonu’na çıkan Mehmet Sekmen, kardeşi ile ilgili spekülasyonlara cevap verdi, “Herkes şunu iyi bilsin, benim bu belediyede veya şirketlerinde bir akrabam yok” diye konuştu. İnsanlar arasında soyisim benzerliği olabileceğine dikkati çeken Başkan Sekmen, anabaşlıklar halinde şu değerlendirmelerde bulundu:

KARDEŞİMİN PARAYA, PULA İHTİYACI YOK!

  • Benim kardeşimin ne işi var Erzurum’da? Benim kardeşimin paraya, pula ihtiyacı yok. O İstanbul’da. Bugün değil, doğduğu andan itibaren inşaatçı olan birisi. Ona bizim bir iş vermemiz mümkün değil, zaten ihtiyacı da yok.
  • Eyy Erzurumlular, uyanık olun, oyuna gelmeyin. Birileri belediye başkanının aşkını, şevkini kırmak istiyor. Buna fırsat vermeyin, benim belediye başkanlığına ihtiyacım yok. benim bulunmam gereken yerler çok daha farklı yerler. Bunu herkes böyle bilsin. Biz hasbelkader, alçakgönüllüğümüz ile geldik bu şehre hizmet verelim. Burası bizim ceddimizin, atalarımızın…
  • Yedi sülalesi buralı olan bir insana ‘Rize’den geldi’ diye iftira atıyorlar. Ben Erzurumluyum, Erzurumlu olmaktan da iftihar duyuyorum.
  • Benim kardeşimin bir şeye ihtiyacı yok, buraya da gelmez. Para da versek, pul da versek gelmez. Ama ben kendisinden gelip Erzurum’a yatırım yapmasını istiyorum. Gelsin bir fabrika kursun. Ben sadece ona değil, bütün Erzurumlular’a diyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.