Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

SEKMEN’İN, DEMİRHAN’I SİLDİĞİNİN RESMİDİR

SEKMEN’İN, DEMİRHAN’I SİLDİĞİNİN RESMİDİR
27 Mayıs 2017 23:01

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan’ın, “Erzurum’a geliyorum. Belediye Başkanı ile görüşeceğim” şeklinde sosyal medyadan yaptığı açıklamaya çok net cevap verdi: “Bir insan, istifa ettikten sonra dönmemeli!”

ERK Haber’in bildirdiğine göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Radyo Ritm’de gazetecilerin konuğu oldu ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HERKES HADDİNİ BİLMELİ

BB Erzurumspor’un, önce üçüncü, ardından da ikinci ligde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attığını hatırlatan Mehmet Sekmen, bu başarıda herkesin payı olduğuna işaret etti. Ali Demirhan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ve değerlendirmelerini yorumlayan Başkan Sekmen, “Yakalanan başarıda Ali Demirhan’dan, takımı destekleyen taraftarına kadar herkesin emeği var. BB Erzurumspor’un başında dün biri vardı, bugün biri var, yarın da başka biri olacak. Herkes haddini bilmeli” dedi.

Gazetecilerin “Ali Demirhan yarın dönüyorum diye açıklama yaptı” hatırlatması üzerine Sekmen çok sert ifadelerde bulundu. Bir gün önce erzurumdanhaberler.com’a konuşan ve “Ne yapalım, (Ali Demirhan) giderse gitsin” sözlerini hatırlatır nitelikte bir değerlendirme yapan Başkan Sekmen, şunları söyledi:

BAZILARINA ELBİSE BOL GELEBİLİYOR

“Kimse bu şehrin üstünde değildir. Bir insan istifa ettikten sonra dönmemeli. Kupayı Erzurum’a getirdiğimiz gün beraber halkı selamladık. Taraftarlarımız bizi bağrına bastı. Oradan kalktı, ayrıldı, gitti. Bu şehirde bu takımı yönetecek 800 bin insan var. Bazılarına giydirilen elbise bol gelebiliyor.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.