Dolar 32,3307
Euro 35,0310
Altın 2.282,61
BİST 8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

SİYASETİN NABZI ADNAN YILMAZ’IN KIZININ DÜĞÜNÜNDE ATTI

SİYASETİN NABZI ADNAN YILMAZ’IN KIZININ DÜĞÜNÜNDE ATTI
20 Şubat 2017 16:10

ERZURUM‘u yirmi dördüncü dönem milletvekili olarak TBMM’de temsil eden Adnan Yılmaz, 11 Şubat günü mutluluktan adeta uçuyordu.

O gece Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan kızı İdeal Yılmaz ile Genel Cerrah Murat Kartal’ın düğünleri vardı.

Polat Erzurum Roset Hotelin koca parkı dolmuş, arabalar yolun iki tarafına dizilmişti.

Polat’ın girişi, salon adeta çiçek bahçesine dönmüştü.

‘Düğünde kimler yoktu ki?’ demek daha uygun.

Her halde ‘Onur konuğu’ TBMM eski Başkanlarından Bülent Arınç’tı.

Çünkü en yoğun ilgi, ‘bir numara’ olarak Arınç’aydı.

Yılmaz’ın kızının nikah töreni için eşi Münevver Arınç ile birlikte Erzurum’a gelen Bülent Arınç, bunu “Dost davetine icabet için geldim” diye yorumladı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Seyfettin Azizoğlu, İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce, Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz ile Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli düğündeydi.

GÜLLÜCE AYRI OTURDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in kıydığı nikahta tanıklar Bülent Arınç, Recep Akdağ, Seyfettin Azizoğlu, Efkan Ala, İdris Güllüce, emekli Orgeneral Kamil Başoğlu, İşadamı Burhanettin Kaya ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz oldu.

Nikahı kıydıktan sonra Başkan Sekmen, Bülent Arınç’a söz verdi.

Arınç alkış toplayan konuşmasından sonra nikah defterini Akdağ’a teslim etti.

Gecede eski Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak ile yan yana oturan, iki dönem İstanbul milletvekilliği yapan Erzurumlu İdris Güllüce’nin grubun dışında kalması dikkat çekti.

Düğün sahibi Adnan Yılmaz eşi Dilek Yılmaz’la birlikte konuklarıyla tek tek ilgilenmeye özen gösterdi.

Nikah töreninden sonra emekli öğretmen Hami Akbaba, Sadettin Akatay’ın ‘Bar’ şiiri okudu ve salonda bulunanları etkiledi.

Ardından genç Dadaşlar davul- zurna eşleğinde bar tuttu.

Sanatçı Vahit Alkır babası Raci Alkır’ın ünlerdiği türküleri alkışlar arasında söyledi.

Vahit Alkır’ın programından sonra Arınç ile birlikte protokol üyeleri İdeal- Murat Kartal çiftini tebrik ederek ayrılırken İdris Güllüce, düğünde kalmayı tercih etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.