Dolar 32,5327
Euro 34,9418
Altın 2.435,60
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

SON İKİ GÜNDE ÜÇ GENÇ ÖLÜM…

SON İKİ GÜNDE ÜÇ GENÇ ÖLÜM…
16 Kasım 2019 16:40 | Son Güncellenme: 16 Kasım 2019 16:41

CAHİT Sıtkı Tarancı’nın 35 Yaş Şiiri’ni bilmeyen yok gibidir.  “Yaş otuz beş! Yolun yarısı eder” dizeleriyle başlayan ve “Dante gibi ortasındayız ömrün” diye devam eden o şiiri tekzip eden bir ölüm olayına tanıklık ettik dün ve bugün.

Babası ve amcasının aksine hukuk yerine bilgisayar mühendisliğini tercih eden, kendine çalışma merkezi olarak da İstanbul’u seçen 35 yaşındaki Berat Çınar, “asrın vebası” diye tanımlanan bir illete, genç yaşında yenik düştü.

Ailesiyle birlikte yelken açtıkları İstanbul’da düzen kurmaya çalışırken, önce mide kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan, ardından da hastanede kalp krizine yenik düşen Erzurum Barosu Avukatlarından Abbas Çınar’ın oğlu  Berat Çınar, bugün Asri Mezarlık’ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar ile Avukat Abbas Çınar’ın da yeğeni olan Berat Çınar’ı, Yenişehir’deki Hacı Ahmetbaba Camii’nden son yolculuğuna çok sayıda insan uğurladı.

SON İKİ GÜNDE ÜÇ ÖLÜM

Erzurum kökenli üç genç ismin son iki gün içinde kaybı, herkesi üzüntüye boğdu.

Erzurum Valiliği’nde aralıksız 23 yıl Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan İlyas Demir de, bugün ikindi namazını müteakip Solakzade Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in kardeşi, MHP Erzurum eski Milletvekili Mücahit Himoğlu’nun kayınbiraderi Turgut Gözgeç de, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı ve Ankara’da hayata veda etti.

Turgut Gözgeç’in cenazesi, pazar günü Narmanlı Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

erzurumdanhaberler.com olarak hayatlarını genç yaşta kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz. erzhaber

Berat Çınar’ın fotoğrafı Erzurum’dan Olay sitesinden alınmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.