Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

SPONSOR BULUYOR, DAĞLARI BAYRAKLA DONATIYOR

SPONSOR BULUYOR, DAĞLARI BAYRAKLA DONATIYOR
19 Temmuz 2019 15:42

ERZURUM‘un ispir ilçesi’nin Yedigöller Köyü’nden olan ve yaşantısının önemli bölümünü dağlarda, özellikle de Kaçkarlar’da geçiren 33 yaşındaki Bülent Erkan, sponsorluk yöntemiyle imalatçı kuruluşlardan temin ettiği Türk Bayrakları ile dağları süslüyor.

Sporcu kişiliği, çevreye olan duyarlılığı, yaban hayatına verdiği önem ile bilinen ve camiasında “Dağların Oğlu” olarak nam salan Bülent Erkan’ın bayrak aşkı, her yönüyle kendini gösteriyor.

Kaçkarlar’ı kendine mesken tutan, çevreyi kirletenlere asla taviz vermeyen, dürüst kişiliği ve saflığıyla da gönüllerde taht kuran Bülent Erkan’ın, zirvelere diktiği ve karşısında selama dururken çekildiği fotoğraf, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Hiçbir geliri olmayan, sosyal güvencesi bulunmayan Bülent Erkan’ın, bir gelir beklemeden, çıkarsızca yaptığı çalışmaları bilen ve takdir eden çevre gönüllüleri, bu tür insanlara devletin sahip çıkması ve dağları, çevreyi korumaları adına görevlendirilmeleri gerektiğini belirtiyorlar. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.