Dolar 32,3416
Euro 35,1000
Altın 2.310,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

SÜS HAVUZLARININ AYIBI GİDERİLDİ

SÜS HAVUZLARININ AYIBI GİDERİLDİ
9 Nisan 2019 13:00 | Son Güncellenme: 9 Nisan 2019 13:01

TARİHİ Erzurum Kalesi’nin yan tarafında oluşturulan ve geçtiğimiz yıl halkın hizmetine sunulan parkta, bir yıl bile geçmeden ortaya çıkan döküntü ve arızalar, ecrzurumdanhaberler.com’un uyarısıyla kısmen giderildi.

Gazeteci Talat Uzunyaylalı tarafından sosyal medyaya taşınan, erzurumdanhaberler.com’un da, “Ağlanacak halimizin fotoğrafı” başlığıyla gündeme taşıdığı skandala, görevliler “jet hızıyla” el attı.

SOSYAL MEDYADA YANKILANDI

Sosyal medyada ciddi yankı bulunan ve çok sayıda insanın eleştirilerine neden olan süs havuzlarındaki seramiklerin dökülmesi olayı, Büyükşehir Belediyesi’nin teknik elemanlarının yeterlilik durumlarını akıllara getirdi.

Devletin ve milletin parasının, iş yapsınlar diye emanet edildiği elemanların yaptığı yol, kaldırım, park, bahçe gbi işlerde sürekli sorun yaşanması, “Ya bilgisiz ve yetersizler, ya da Başkan Sekmen’e ve bu şehre kasıtları var” şeklinde yorumlandı.

ELEMANLAR YETERSİZ

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan Mehmet Sekmen’in, idari ve teknik konularda kendisine yol arkadaşlığı yapan isimleri yeniden gözden geçirmesi gerektiğini savunan vatandaşlar, “Başkan’ın ne basın işlerine bakan ekibi, ne genel sekreteri ve yardımcıları, ne de özel kalemi vasatın üstüne bir türlü çıkamıyor. Erzurum ile aynı kulvarda bulunan iller ile kıyaslandığında Erzurum’un çok gerilere düştüğü ortaya çıkıyor. Başkan’ın bu konuda gerekli müdahaleyi yapması, hem kendi ve hem de bu şehrin yararına olacaktır” dediler. erzhaber

YORUMLAR

  1. Ersin dedi ki:

    İşi yapanda baştan savma yapmış. Öyle fayansmı yapışır. Tabiki de 2 günde düşer. Denetleme yok. Bitmiş al paranı. İşini ehline bırakmak lazım. Atlama kuleleride ikide bir yapılıyor. Asfaltlar delik deşik,yamalı . Yapılan iş doğru dürüst yapılsınki tekrar tekrar aynı işin üstüne düşmeyesiniz.