Dolar 32,5860
Euro 34,7910
Altın 2.412,82
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 18°C
Az Bulutlu
Erzurum
18°C
Az Bulutlu
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C

TABELALARIN DİLİ, HEM YANLI, HEM YANLIŞ!

TABELALARIN DİLİ, HEM YANLI, HEM YANLIŞ!
7 Nisan 2019 12:11

ÖNCEKİ belediye yönetimleri arasında yaşanan “ben yaptım” yarışının görüntüsü şehrin birçok noktasında, özellikle de camilerde kendini gösterirken, yeni dönemde benzeri türde çekişmenin yeni başkanlar arasında yaşanıp-yaşanmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Aynı siyasi partiden seçilmelerine rağmen, Büyükşehir ile Yakutiye ve Palandöken Belediyeleri arasında geçtiğimiz dönem sık sık yaşanan anlaşmazlıklar, “o yapmadı, ben yaptım” çekişmesine dönüşmüş, sonuçta belediyeler kendi yaptıkları işleri vatandaşa duyurmanın yolunu “tabela yarışı”nda bulmuşlardı.

Yunusemre Mahallesi’ndaki Babadereli Ahmet Efendi Camii’nde devam eden bahçe düzenleme çalışmalarında, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kullanılan ve cümle düşüklüğü ile de göze çarpan tabela, yeni dönemde de yarışın devam ettiği gerçeğini gözler önüne serdi.

HERKES İŞİNİ İYİ YAPSIN

Tabelada büyük puntolu haflerle yer alan, “Bu camide yapılan tüm çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır” sözünün yanlışlığına dikkati çeken vatandaşlar, “Caminin iç kısmında da Palandöken Belediyesi’nin astığı bir başka tabelada, caminin temizliğinin kendileri tarafından yapıldığını belirtiyor. Belediyeler böyle ucuz yollara başvuracaklarına işlerini çok daha iyi yapmaya, kendilerini doğru şekilde ifade etmeye baksınlar” diye konuştular. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.