Dolar 32,5681
Euro 34,7244
Altın 2.492,75
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

TERÖR GAZİSİNİN İÇİNİ BURKAN AYIP

TERÖR GAZİSİNİN İÇİNİ BURKAN AYIP
19 Şubat 2019 20:37

BUGÜN ikindi namazında son yolculuğuna uğurlanacak olan Piyade Onbaşı Umut Öznütepe’ye son görevini yerine getirmek için yola çıkan ve protez bacağı ile Narmanlı Cami’ne ulaşmaya çalışan terör gazisi Osman Akdeniz, kendini bilmez birkaç kişinin önce sözlü taciziyle sarsıldı, ardından da saldırıya uğradı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül’ün sosyal medyada paylaştığı olay, iddiaya göre şöyle gelişti:

Terörle mücadelede sol ayağını kaybeden ve yerine protez takılan, yaşadığı olaydan sonra hayatını bu şekilde devam ettiren Osman Akdeniz, Narmanlı Cami musallasından kaldırılacak olan Afrin Şehidi Umut Öznütepe’nin cenaze törenine yetişmek için yola çıktı.

Polisevi kavşağında yolu dikkatli şekilde yürüyerek geçmeye çalışan Osman Akdeniz, bir araç sürücüsünün tacizi ile sarsıldı.

Aracını hızla kullanan sürücüyü uyarmaya çalışan Osman Akdeniz, sürücünün ve araç içinde bulunan şahısların saldırısına maruz kaldı.

Kendisini taşıdığı gazi kartı ile tanıtmaya ve savunmaya çalışan Gündüz’e, “Ne gazisi ulan, her taraf gazi dolu. Sen karı gibi yürüyorsun” diyerek sözlü tacizde bulunan, ardından daha da ileri giderek boğazını sıkan, sürekli hakaret eden ve kendisini yumruklamaya çalışan saldırganlar, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi, araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştılar.

Neye uğradığını şaşıran, ilk iş olarak da Dernek Başkanı Recep Akgül’ü arayarak durumdan haberdar eden Osman Akgündüz’ün başına gelen üzücü olaya kimsenin müdahale etmemesi ve seyretmekle yetinmesi, tepki doğurdu.

Olaya, haberdar olduktan sonra müdahil olan, mobese kayıtlarını inceleterek, saldırganların karakola alınmasını sağlayan Recep Akgül, dernek olarak konunun yakından takipçisi olduklarını belirttiği mesajında, “Gereken neyse yapılacaktır. Bundan hiçbir gazimizin tereddütü olmasın” dedi. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.