Dolar 32,5969
Euro 34,7289
Altın 2.496,30
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

TOYOTA’DAN ERZURUM MYO’YA OTOMOBİL JESTİ

TOYOTA’DAN ERZURUM MYO’YA OTOMOBİL JESTİ
10 Nisan 2018 19:21

TOYOTA Otomotiv, Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksekokulu’na (MYO), eğitim amaçlı kullanılmak üzere, 2018 model Corolla marka bir araç hibe etti.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülşah Alar Öner’in girişimleri sonucu hibe olarak temin edilen otomobil, MYO Müdürü Prof.Dr. M. Dursun Kaya tarafından teslim alındı.

Prof. Dr. M. Dursun Kaya, “Erzurum Meslek Yüksekokulu olarak eğitim-öğretim verdiğimiz bölümlerimizi sanayi ve iş dünyası ile işbirliği gayreti içerisindeyiz. Öğrencilerimizi alaylı yetiştirebilmek için onları ilgili sektör ve iş dünyası ile entegre edebilmek ve uygulamalı eğitim için gerekli girişimlerde bulunarak bir dizi iş birliği protokolü yapmaktayız. Var olan döner sermaye işletmemizle öğrencilerimizi mezuniyet sonrası iş dünyasına hazırlamanın gayret içindeyiz. TOYOTA Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ den teslim aldığımız bu araç bunun son örneğini oluşturmaktadır” dedi.

Aracın eğitim ve araştırma amaçlı olarak ilgili program öğrencileri tarafından kullanılacağını belirten Prof.Dr. M. Dursun Kaya katkılarından dolayı TOYOTA Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ yetkilileri İbrahim Barlık ve Kâmil Ölmez ile bölüm başkanı Gülşah Alar Öner’e teşekkür etti.

Hibe otomobilin anahtarı, TOYOTA Erzurum Bayi yetkilileri tarafından, Müdür Kaya’ya teslim edilirken, hazırlanan protokol da imza altına alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.