Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 24°C

UÇAR: ERZURUM’DA SORUN DA BELLİ, ÇARE DE!

UÇAR: ERZURUM’DA SORUN DA BELLİ, ÇARE DE!
5 Mayıs 2018 17:44

FAZLA değil 6 ay öncesine kadar kendi halinde bir insan olarak eczacılık yaparken, gelen teklif üzerine İYİ Parti Erzurum İl Örgütü’nden siyasete giren 3 çocuk annesi Canan Uçar, girişimleri ve yaptığı çalışmalar ile bir anda partisinin “parlayan yıldızı” haline geldi.

Erken seçim kararının alınmasıyla birlikte adeta 7/24 esasına göre çalışmaya başlayan ve yorulmak nedir bilmeyen Canan Uçar, aday adayı olarak başvurusunu yaptıktan sonra, temposunu daha da artırdı.

40 YILLIK POLİTİKACI GİBİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adaylığı için başlatılan imza kampanyasında önemli rol üstlenen, imza vermeye gelen insanlarla çok deneyimli siyasetçi gibi sıcak diyaloglar kuran Canan Uçar’ın, gösterdiği samimi yaklaşım dikkatli gözlerden kaçmıyor.

Partisinin kadın adaylar için tanıdığı yüzde 25’lik kontenjan nedeniyle milletvekili aday listesine girmesine neredeyse “kesin” gözüyle bakılan Canan Uçar, eczacı olmanın verdiği rahatlıkla, memleket meselelerinin çözümü için “akılcı” reçeteler ortaya koyabiliyor.

Bir işkadını olarak ticaretin zorluklarını, çek ve senetin ne anlama geldiğini iyi bildiğini, ekonomik durgunluktan kaynaklanan sıkıntıları ve yaşanan sancıları her ticaret erbabı gibi, kendisinin de duyduğunu ve yaşadığını belirten Canan Uçar, şöyle konuştu:

ÇARE İYİ PARTİ

“Hayatında ticaretin ne demek olduğunu, işin zorluklarını bilmeyen insanların milletvekili ve hatta bakan olsalar bile, esnafın, tüccarın, işadamının sorunlarını çözebilecek politikalar üretebileceklerini düşünmek, iyiniyetten öteye bir anlam ifade etmez, etmiyor da. Bir üniversite bitiren, hatta master yapan, belki iki dil birden bilen, ama iş bulamayan ve kahve köşelerine mahkum edilen gençlerimizin sorununu, o yaş düzeyinde evlatları olan bir ana olarak iyi bilirim. Ürettiğini satamayan, emeğinin karşılığını alamayan köylünün, hayven yetiştiricisinin içleracısı hali ortada. Bütün bu sorunlar İYİ Parti İktidarı ile birliktte son bulacak. Halkımızın teveccühünün her geçen gün artıyor olması, hepimizi çok mutlu ediyor. iyi ki İYİ Parti var.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.