Dolar 32,4600
Euro 34,8020
Altın 2.479,37
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

UÇAR’A SIFIR ATIK ÖDÜLÜ

UÇAR’A SIFIR ATIK ÖDÜLÜ
27 Ekim 2020 14:27
YAKUTİYE Belediyesi, “asfalt üretiminde atık maddelerin kullanımı” projesiyle ile ödüle layık görüldü. Başkan Mahmut Uçar, Ankara’da düzenlenen törende ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un elinden aldı.
BAYAN ERDOĞAN HİMAYE ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde “sıfır atık” adı altında bir proje çalışması başlatıldı. Ülke genelindeki belediyelere açık olan etkinliğe Yakutiye Belediyesi de “Asfalt Üretiminde Atık Maddelerin Kullanım”  projesi ile katıldı.
Hem atık maddelerin ekonomiye kazandırılması ve hem de çevre kirliliğinin önüne geçilmesini sağlamaya yönelik proje, değerlendirme kurulu tarafından ödüle layık görüldü.
ÖDÜLLER ANKARA’DA DAĞITILDI
Ödüle layık görülen belediye başkanlarına plaketleri Ankara’da ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende takdim edildi.
Ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un elinden alan Başkan Uçar’ın mutluluğu gözlerinden okundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleşen böylesi önemli ve anlamlı bir etkinlikte ödüle layık görülmelerinin kendisini çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Uçar, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
ÇOK SEVİNDİK, MUTLU OLDUK
“Aldığımız ödülün bizleri fazlasıyla sevindirdi, mutlu etti.  Sıfır atık konusunda bizlere cesaret veren ve ufkumuzu açan Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye, yine desteği ile her daim yanımızda olduğunu hissettiren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a  teşekkürlerimi sunuyorum. Her alanda olduğu gibi çevre hizmetlerinde de Yakutiyemiz’i layık olduğu seviyeye getirmeye kararlıyız. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en kıymetli hazine temiz bir çevredir. Almış olduğumuz bu ödülü gece gündüz demeden insanımıza hizmet götürme gayreti içerisinde olan çalışma arkadaşlarımıza armağan ediyor, kendilerine yürekten teşekkür ediyorum.” erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.