Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

UZUNDERE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR

UZUNDERE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR
22 Şubat 2019 20:15

CUMHUR İttifakı kapsamında MHP’ye bırakılan Uzundere’de SKM açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa MHP İl Başkanı Naim Karataş, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhur İttifakı Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, MHP Uzundere İlçe Başkanı Ahmet Er, Akparti Uzundere İlçe başkanı Fatih Ertek, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, Cumhur İttifakı MHP Uzundere Belediye Başkan Adayı Hilmi Aktoprak ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi diğer katılımcılarla birlikte Uzundere’de esnaf ziyareti yapan Karataş, vatandaşlardan, belediye başkan adaylarına destek istedi.

SKM’nin açılışı sırasında bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Naim Karataş, Cumhur İttifakının önemini bir kez daha vurgulayarak, “ Ülkenin istikrarının devam edebilmesi için, huzurun ve barışın ilelebet devam edebilmesi için bu seçimlerden Cumhur İttifakının başarılı bir şekilde çıkması gerekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm teşkilatlarımız ile birlikte çalışmalarımız devam etmektedir. Adalet ve Kalkınma Partisine bırakılan başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçelerde de istişareli bir şekilde programlarımızı sürdürmekteyiz. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilimizdeki 20 ilçemizde de seçimlerden galip geleceğimize inancımız tamdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin liderliği ve önderliğinde bizler başarıya doğru koşar adım ilerlemekteyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.