Dolar 32,3228
Euro 35,0703
Altın 2.306,75
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

VALİ AZİZOĞLU, SEÇİM GÜNÜ KUŞ UÇURTMADI!

VALİ AZİZOĞLU, SEÇİM GÜNÜ KUŞ UÇURTMADI!
17 Nisan 2017 10:29

DÜN (pazar) yapılan referandum oylamasında bir aksilik olmaması ve seçim güvenliğini tehlikeye sokacak zafiyetlerin yaşanmaması için, Vali Seyfettin Azizoğlu dur durak nedir bilmeden koşturdu.

Beraberinde güvenlik birimlerinin sorumluları ile birlikte ilçeden ilçeye uçan Vali Azizoğlu, kaymakamlar ile görüşerek adeta “seçim teftişi” yaptı, en küçük ihmalin bile yaşanmaması adına kendilerine sıkı tembihlerde bulundu.

Seçim sabahında oyunu Merkez Anadolu Lisesi’nde kullanan Vali Seyfettin Azizoğlu, yanına Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, Emniyet Müdürü Mehmet Arslan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik’i alarak helikopterle “seçim teftişi”ne çıktı.

İLK DURAK ÇAT OLDU

Teftişi daha çok güney ilçelerine yönelik olarak yapan Vali Azizoğlu ve beraberindekiler, önce Çat’a uğradı, ilçe yöneticilerinden bilgi aldılar.

“İlçemizde huzursuzluk yok. Herşey yolunda gidiyor. Gerekli tüm önlemler alınmış durumda” bilgisi alan Vali Azizoğlu ve beraberindekiler, sırasıyla Karayazı’ya, Karaçoban’a, Hınıs’a, Tekman’a ve son olarak da Horasan’a uğradıktan sonra, geni döndüler.

Gerek şehir merkezinde ve gerekse ilçelerde referandum oylamasının, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlandığını belirten Vali Seyfettin Azizoğlu, “Bugün vatandaşımızın oyunu sağlıklı bir biçimde kullanmasını temin etmek amacıyla gerekli önlemlerimizi almıştık. Sabah oyumuzu kullandıktan sonra, güvenlik birimlerimizin başındaki arkadaşlarımızla helikopterle ilçelerimize uğradık. Seçimin seyrini değiştirecek, vatandaşın tercihini etkileyecek herhangi bir olayın yaşanmamış olması, hepimizi son derece sevindirdi ve mutlu etti. Referandum oylaması sonucunun ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.