Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

VALİ AZİZOĞLU’NDAN “TATLI” SÜRPRİZ

VALİ AZİZOĞLU’NDAN “TATLI” SÜRPRİZ
31 Ocak 2017 08:48 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2017 09:14

VALİ Seyfettin Azizoğlu, hava sıcaklığının sıfırın altında 25 dereceye düştüğü Erzurum’da, kontrol noktalarında görev yapan polisleri ziyaret etti, kendilerine tatlı ikram ederek, “tatlı bir sürpriz yaptı.”

Erzurum – Tortum karayolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasına uğrayan Vali Azizoğlu, görevli polislere kendi eliyle baklava ikram etti, havanın çok soğuk oluşuna dikkat çekti, “Aman hasta olmayın, kendinize iyi bakın, sıkı giyinin” tembihinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında, polisin zor bir görevi, yine zor şartlarda yaptığına işaret eden Vali Azizoğlu, vatandaş ve polis dayanışmasının bölgenin huzur ve güvenliği açısından çok önemli olduğunu hatırlattı ve şöyle devam etti:

“Polisimiz, her türlü hava şartlarında, sıcağa-soğuğa, kar’a, kış’a bakmaksızın görevini en iyi şekilde yapıyor, nöbetini tutuyor. Bunu da, kentte yaşayan vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için, onlara bir zarar gelmesin diye yapıyor. Eşkıyanın ne zaman, nerede, nasıl hainlik yapacağı belli olmaz. Su uyur, düşman uyumaz sözünden hareketle, biz de sürekli uyanık olacak, tehlikelere karşı tetikte bulunacağız. Erzurum’da bugüne kadar güvenlikle alakalı kayda değer herhangi bir olay olmadı. Buna şükrediyoruz. Erzurum insanının devlet, millet ve memleket sevgisi en üst düzeyde. Devlete ve güvenlik kuvvetlerine gösterdikleri yakınlık ve verdikleri karşılıksız destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.