Dolar 32,5997
Euro 34,8019
Altın 2.497,50
BİST 9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

VALİ MEMİŞ: TÜM ENERJİMİZİ ERZURUM İÇİN HARCAYACAĞIZ

VALİ MEMİŞ: TÜM ENERJİMİZİ ERZURUM İÇİN HARCAYACAĞIZ
5 Kasım 2018 18:19 | Son Güncellenme: 5 Kasım 2018 20:34

ERZURUM Valiliği’ne atanan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yağmurlu bir günde görevine başladı. Ayağının tozuyla açıklamalarda bulunan Vali Memiş, “Bundan böyle tüm enerjimizi Erzurum için harcayacağız” dedi.

Vali Okay Memiş, vilayet binasına gelişinde törenle karşılandı. Törende İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan’ın yanısıra vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve kurum müdürleri ile vilayet çalışanları hazır bulundu.

Polis mangasını selamlayan, özel kalem çalışanları tarafından da çiçeklerle karşılanan Vali Memiş, basın mensuplarına ilk değerlendirmesini makamında yaptı. Erzurum’un Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olduğunu belirten Vali Memiş, şunları söyledi:

COĞRAFYAYI İYİ TANIYORUM

“Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erzurum Valiliği’ne atandım. Erzurum Valisi olarak bizi görevlendiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya şükranlarımı sunuyorum. Erzurum, ülkemizin en önemli şehirleri arasında geliyor. Yaklaşık 2.5 yıl Gümüşhane Valiliği görevini yürüttüm. Bu coğrafyayı tanıdığımı düşünüyorum, bundan sonra bütün enerjimizle Erzurum için harcayacağız”

BİR ÜNİVERSİTE ŞEHRİNDEYİM

Erzurum’da istihdamı artırmanın öncelikli hedefleri arasında olacağını kaydeden Vali Memiş, “Şehre bir şeyler vermeye, katma değer üretmeye geldik. Burada bulunduğumuz süre içinde ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlarımızı kucaklamaya gayret edeceğiz. Erzurum’un bir üniversite şehri olduğunu, yaşanabilir bir şehir olduğun iyi biliyoruz. Sorunları, sıkıntıları aşmada u konuda Büyükşehir Belediyesi’ne çok iş düşüyor. Takip ettiğim kadarıyla da Büyükşehir Belediye Başkanımızın büyük hizmetleri var. Kente bir vizyon geldiğini gözlemleyebiliyoruz. Sıkıcı kentler sayıca azalıyor, insanlar yaşamaktan daha mutlu oldukları yerleri tercih ediyorlar. Bizler kamu kaynaklarını harcarken ve de kullanırken yetkimiz ölçüsünde kime aş verebiliriz, kime iş verebiliriz buna dikkat edeceğiz. Amacımız kentin önünü açmak ve vatandaşlara yeni iş alanları sağlamak olacak” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.