Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 16°C
Az Bulutlu
Erzurum
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 24°C

YA DUVAR GÖÇERSE!

YA DUVAR GÖÇERSE!
25 Mart 2017 17:06 | Son Güncellenme: 25 Mart 2017 17:07

CEPHESİ Hastaneler Caddesi’ne bakan Levazım Müdürlüğü’nün arka tarafını çevreleyen duvarın “ha yıkıldı, ha yıkılacak” bir görentü arzediyor olması, o yolu sıklıkla kullanan vatandaşları resmen tehdit ediyor.

Erzurum’un “en hareketli ve işlek” yerlerinden birisi olan Çaykara Caddesi’ndeki Levazım Müdürlüğü’nün bahçe duvarı, adeta S.O.S. veriyor. Sıvaları dökülen, aşırı nemden dolayı çatlakların oluştuğu duvarda, yıkılma riskine karşılık müdürlük ilginç bir yöntem bulmuş.

Kimsenin göremeyeceği “kör bir nokta”ya, “DİKKAT! DUVAR YAKININDAN YÜRÜMEYİNİZ” uyarı levhası asan yetkililerin, bu yolla, doğması muhtemel bir üzücü olayı önlemeye çalışırken, aslında tehlikenin de farkında olduklarını ortaya koyduğunu belirten çarşı esnaftan birileri, şunları söyledi:

“- Duvar gerçekten çok büyük tehlike arzediyor. Levazım yetkilileri de işin farkında oldukları için, tel örgülerinin farklı bir iki noktasına uyarı levhaları astı. Ama gelin görün ki, duvarın yanından yürüyen insanların o levhaları görmesi ve karşıya geçmesi mümkün değil. Duvarın önünde yol boyunca araçlar da park ediyor. Hani bir çökme olsa, çok tatsız şeyler yaşanacağını söylemek için, kâhin olmaya gerek yok. Bu duvarın yerine mutlaka yenisi yapılması gerekiyor. O çirkinlikteki duvar bizim Türk Silahlı Kuvvetlerimiz’e de yakışmıyor.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.