Dolar 32,6910
Euro 34,9201
Altın 2.505,20
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

YAĞMUR DEĞİL MELEKLERİN GÖZYAŞI AKTI

YAĞMUR DEĞİL MELEKLERİN GÖZYAŞI AKTI
25 Ekim 2018 17:59 | Son Güncellenme: 25 Ekim 2018 18:25

ANKARA‘da bulunduğu sırada rahatsızlanan ve yakınları tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılan, burada da solunum yetmezliğinden dün sabaha karşı hayata veda eden Erzurum Barosu Avukatlarından Tuncer Aktaş’ı, son yolculuğuna kalabalıklar uğurladı. Cenaze namazının kılındığı sırada başlayan şiddetli yağmura rağmen Narmanlı Camii musallasının başından ayrılmayan sevenleri, son görevlerini Asri Mezarlık’a giderek yerine getirdiler.

Hayata öğretmen olarak atılan ve kendisi gibi öğretmen olan Çiğdem Mirici ile evlenen Tuncer Aktaş, ilerleyen zamanda hukuk fakültesini bitirerek avukatlık yapmaya başladı. Bir ara siyasete de atılan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanlığı görevini yürüten, bu süreçte siyasete belli bir seviye kazandıran 3 çocuk babası Tuncer Aktaş, aynı partiden milletvekili adayı da oldu.

METİN FEYZİOĞLU DA KATILDI

Avukat olarak mesleğinin hakkını veren, işini ciddi yapan ve  prensiplerinden taviz vermeyen yapısıyla meslektaşları arasında öne çıkan Tuncer Aktaş, Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun yanısıra, hemen her görüşten insanın katıldığı cenaze törenin ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Erzurum kültürü ile biçim alan, hayatı boyunca ismi hiçbir spekülatif olaya karışmayan, kapısını çalan her sıkıntılı insana yardımcı olmayan gayret gösteren, dolayısıyla gönüllerde haklı bir yer edinen 70 yaşındaki Tuncer Aktaş’ın cenaze namazının kılındığı ikindi vaktinde bardaktan boşanırcasına yağmaya başlayan yağmur, kimi insan tarafından “meleklerin gözyaşları” şeklinde yorumlandı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.