Dolar 32,3190
Euro 35,0421
Altın 2.282,74
BİST 8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

YAZ KURSU DEDİĞİN BÖYLE OLUR

YAZ KURSU DEDİĞİN BÖYLE OLUR
5 Temmuz 2017 09:21

PALANDÖKEN Belediyesi tarafından açılan yaz kursları, pırıl pırıl ortamı ve cıvıl cıvıl haliyle herkesin beğenisini kazandı.

Açtıkları yaz kurslarına 912 öğrencinin devam ettiğini kaydeden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,“ Belediyemize ait kültür merkezimiz de ve kapalı spor salonumuz da meslek kursları, sanat ve yetenek kursları, spor kursları ve Kur’an-ı Kerim dersleri gibi birçok alanda gençlerimize ve çocuklarımıza kurslar veriyoruz. Kur’an-ı Kerim, Gitar, bağlama, keman, satranç, kara kalem, yüzme, kadın ve erkek halk oyunlara, voleybol ve mesleki alanda emlak danışmanlığı alanlarında kendilerini geliştirmek isteyen gençlerimiz bu merkezlerimizden istifade ediyor” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve bu mantığı tüm hizmetlere yansıttıklarını belirten Başkan Bulutlar, “Belediye olarak aynı zamanda çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz arasındaki iletişim ve dayanışmayı, kardeşlik duygularını güçlendirmeye çalışıyoruz. Yaz kurslarımıza katılan tüm çocuklarımız da gençlerimizde de bu ışığı görüyoruz. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi’nde açtığımız kurslara talep artarak devam ediyor. Sadece kız ve erkek çocuğu olmak üzere 500 öğrencimiz sabah ve öğleden sonra olmak üzere ikili eğitimde Kur’an-ı Kerim ders alması ayrıca bizleri sevindiriyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.