Dolar 32,3658
Euro 34,9484
Altın 2.325,25
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 14°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
14°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

YENİŞEHİR’İN ESKİ BİNASI SİZLERE ÖMÜR

YENİŞEHİR’İN ESKİ BİNASI SİZLERE ÖMÜR
25 Ağustos 2017 13:51 | Son Güncellenme: 25 Ağustos 2017 13:52

PALANDÖKEN Belediyesi’nin yeni yapılan hizmet binasına taşınmasının ardından, yaklaşık 20 yıldan beri kullanılan eski hizmet binasının yıkımına da başlandı.

Binanın iç kısmında kapı ve pencerelerin sökülmesinin ardından binanın yıkılması için harekete geçen iş makineleri ile söküme start verildi. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar da yıkım çalışmalarını bir süre izledi.

İlçeye yeni bir hizmet binası kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Orhan Bulutlar, “Palandöken ilçemize en az 50 yıl boyunca hizmet edecek yeni hizmet binamızı inşa ettik. Bölgemizdeki en güzel hizmet binası şu anda Palandöken ilçemize ait. Eski belediye binamıza yaptırdığımız kontrollerde kullanılması uygun olmadığı ortaya çıkmıştı. Eski ve köhnemiş binanı yıkımına da başladık. Bu alana Palandöken Kaymakamlığı için hizmet binası yapılacak. Belediye olarak meclisimizden aldığımız kararla ilçemiz sınırları dışında faaliyet gösteren Kaymakamlığımıza hizmet binası yapılması için arsayı bedelsiz olarak tahsis ettik. Hem ilçemize hem de belediyemize şimdiden hayırlıuğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.