Dolar 32,5664
Euro 34,8797
Altın 2.434,79
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

YURDUGÜL: SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

YURDUGÜL: SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ
16 Ocak 2023 16:04 | Son Güncellenme: 16 Ocak 2023 19:56

YİRMİ gün kadar önce Devlet Bahçeli’nin talimatıyla MHP Erzurum İl Başkanlığı görevine getirilen Adem Yurdugül, basın ile tanışma toplantısında önemli mesajlar verdi, “Bir seçim dönemine giriyoruz. Bu dönemde her siyasi parti kendi alanında mücadele verecek. Biz de bu mücadeleyi saygı ve sevgi çerçevesi içinde, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, insanların siyasi görüşleri ne olursa olsun herkesi kucaklayarak yapacağız” dedi.

Erzurum Evleri’nde düzenlediği “basın ile tanışma toplantısı”nda;  kendisini tanıtarak söze başlayan, 1985 yılında Erzurum’da doğduğunu, lise eğitimine kadar olan bölümü memleketinde tamamladığını, üniversite eğitimi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gittiğini belirten Adem Yurdugül, “64 kişilik ekibimizle yola revan olduk” diye konuştu. Bu yıl yapılacak seçimlerden zaferle çıkabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Başkan Yurdugül, şunları söyledi:

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

“- Erzurum maneviyatı ile insanların duygusallığı ile bilinen bir şehirdir. Soğuk memleketin sıcak insanlarıyız. Bu şehre ne verebilirsek, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, insanların siyasi görüşleri ne olursa olsun herkesi kucaklayacak, bu şehri bir adım ileriye daha nasıl taşıyabilirizin gayreti içerisinde olacağız. Seçim zamanlarında elbet herkes kendi alanında siyasi mücadelesini verecek. Biz de bu mücadeleyi saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde yapacağız. Bu şehirle alakalı umutlarımız var, dualarımız var. Bu şehre hizmet vermiş, mücadele etmiş ne kadar insan varsa, onlar adına buradayım. Taşın altına elimi değil, vücudumu koymaya geldim. Bu anlamda bizim çıktığımız yol hak yoludur, hakikat yoludur. Devletimizin bekası, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için çalışacağız. Biz 64 kişilik bir ekiple yola revan olduk. Hizmet noktasında başarılı işler yapacağımıza inanıyorum.”

SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Seçim çalışmalarını başlattıklarında tüm kapıları aşındıracaklarını, elleri sıkarak, kalplere dokunarak, gönüllere gireceklerini kaydeden Başkan Yurdugül, “Bu şehir için yapmak istediklerimizi anlatarak herkesle kucaklaşacağız. Şimdiye kadar hizmet vermiş ülküdaşlarımızın hiç birini yalnız bırakmayacak ve Cumhur İttifakı’nın bireyleri olarak 2023 seçimlerini zaferle sonuçlandıracağız. Buna gönülden inanıyoruz. Amacımız saygı ve sevgi çerçevesi içinde siyasi arenada yarışmak. MHP il Başkanı olarak siz basın mensuplarıyla istişare içinde olmayı arzuluyorum” diye konuştu. Fotoğraflar Furkan Akkök – erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.