Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

ZEKAİ KAYA: ERZURUM GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

ZEKAİ KAYA: ERZURUM GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
21 Haziran 2018 09:59 | Son Güncellenme: 21 Haziran 2018 10:00

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in İstasyon Meydanı’nda düzenlediği açıkhava toplantısına, her türlü olumsuzluğa rağmen koşarak gelen vatandaşların kendilerini fazlasıyla gururlandırdığını belirten Milletvekili Adayı ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Zekai Kaya, “Hava kararmıştı. Yağmur yağıyordu, çoğu insan belki üşüyordu. Ama ortam öylesine sıcak, öylesine samimiydi ki, hiçbir olumsuzluktan etkilenmedik. Aksine heyecanlandık, cesaretlendik ve yarınlara çok daha umutlu bakmaya başladık” dedi.

HERKES SABIRLA BEKLEDİ

Meral Akşener’in Kars ve Iğdır’da yaptığı toplantıların ardından Erzurum’a geldiğini hatırlatan Zekai Kaya, “Zaman hayli ilerlemiş, o sırada yağmur da başlamıştı. Ancak, İstasyon Meydanı’nı dolduran kalabalıklar geri dönmedi, sabırla bekledi, konuşmalar tamamlandıktan sonra dağıldılar. Miting ile ilgili çok şey söylenebilir belki, ama insanımızın gösterdiği ilgi ve samimiyete kimse bir şey diyemez. İstasyon Meydanı’ndaki coşku ve heyecan hepimizi mutlu etti” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Meral Akşener’in İstasyon Meydanı’ndaki mitingine insanların kendi istekleri ile geldiklerini belirten Kaya, konuyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

KALABALIKLAR TOPLAMA DEĞİLDİ

“-Kalabalıklar toplama değildi, taşınarak kimse sağdan-soldan getirilmemişti. İnsanımızın kimi kendi aracıyla, kimisi elinde şemsiyesi yürüyerek İstasyon Meydanı’na gelmiş, miting başlayana kadar da sabırla beklemişti. Yıllardan beri siyasetin içinde yer almış birisi olarak, seçim otobüsünün üstünden meydanı gördüm, izledim, insanlarımızın heyecanına tanık oldum. Erzurum bizi sayın Genel Başkanımız’a karşı bizi mahcup etmedi. Herkese gönülden teşekkür ediyorum.”

İstasyon Meydanı’ndaki mitingin, karşı ittifaktan çoğu insanın neşesini kaçırttığını savunan Kaya, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla, “meydan boştu, kimse yoktu” diyenlere cevap verirken, “Uykularınız kaçtı, biliyorum” demekten de kendisini alamadı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.