Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

AMAÇ INSTAGRAM’DA ERZURUM RÜZGARI ESTİRMEK

AMAÇ INSTAGRAM’DA ERZURUM RÜZGARI ESTİRMEK
29 Aralık 2017 11:33

ERZURUM‘un tanıtım elçiliğini gönüllü olarak üstlenen erzurumdanhaberler.com, instagram üzerinden yayınladığı fotoğraflarla bilinç oluşturmaya gayret ederken, yaptığı yeniliklerle de dikkatleri Dadaşlar Diyarı’nın üstüne çekmeye çalışıyor.

Yaklaşık üç aydan beri instagram’da Erzurum fotoğrafları paylaşmaya başladıklarını belirten erzurumdanhaberler.com Yönetmeni Öztürk Akkök, takipçi sayısını artırma gayreti içinde olduklarını belirtti, özellikle yurtdışından gelen olumlu tepkilerin kendilerini fazlasıyla sevindirdiğini ve kentin tanıtımı adına ümitlendirdiğini söyledi.

Günlük hayatın genelde sosyal medya üzerinden şekillenmeye başladığını, başta twitter ve facebook olmak üzere, youtube ve instagram gibi sitelerde yapılan paylaşımların giderek büyük önem arzetmeye başladığını belirten Akkök, sözlerini şöyle sürdürdü:

ERZURUM BİR DERYA

“İnsanlar ne arıyorsa, artık çarşıya, pazara çıkmadan, ihtiyaçlarını intermet üzerinden temin etmeye çalışıyor. Ticaret hacminin milyon dolarlarla ifade edildiği internet, aynı zamanda dünyaya açılan bir pencere. Bu pencereden biz Erzurum olarak yeterince yararlanabiliyor muyuz, tartışılır. Hedeflerinin arasına turizm sektörünü de koymuş olan Erzurum’un açılan bu pencereden dünyüya çok çeşitli ve farklı mesajları sürekli vermemiz gerekir. Bu bağlamda yeni bir çalışma yaptık ve instagram’da Uzunahmet Tabya’dan çektiğimiz fotoğrafı 6 eşit dilime bölerek kullandık. Bu yöntemi elbet biz bulmadık. ama Erzurum’da ilk uygulayanlardan birisi olduğumuzu söyleyebiliriz. Niyetimiz instagram’da takipçi sayısını olabildiği ölçüde artırmak ve dünyada çok farklı ülkelerde yaşayan insanlara Erzurum’u tanıtmak. Erzurum, sahip olduğu zenginlikleri ile bir derya. Ama kimse bu deryanın farkında değil!” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.