Dolar 32,5559
Euro 34,8781
Altın 2.429,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

AZİZİYE BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

AZİZİYE BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
9 Eylül 2016 15:03

bayram

 

Aziziye Belediyesi, ilçe halkının huzur içerisinde bir kurban bayramını geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

ERZURUMDANHABERLER / GÜNDEM – Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede mobil kurban kesim alanı oluşturulurken, Aziziye Belediyesi ekipleri de Cuma namazı sonrası vatandaşlara poşet ve kurban kesim alanlarını gösteren broşürler dağıttı.
Bayram süresince 10 araçlık ve 50 kişilik ekiple, çift vardiyalı bir şekilde çalışacak olan belediye, vatandaşın huzurlu ve güvenli bir ortamda kurban bayramını idrak etmeleri için tüm imkanlarını seferber edecek. Belediye zabıta ekipleri de bayram süresince denetimlerini sıklaştırarak, belirlenen alanlar dışında kesim yapanlara cezai işlem uygulayacak. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bayram öncesinden başlayarak genel temizlik çalışmasının yanısıra, bayram süresince kesim alanlarında meydana gelecek koku ve kirliliği önleyecek tedbirler alarak, çöp konteynırlarında ilaçlama çalışması yapacak.

HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINDI
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Halka hizmet sevdasıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Orhan, “Paylaşım ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı mübarek Kurban Bayramı’nı hemşehrilerimizin huzurlu bir şekilde idrak etmeleri için tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz başta temizlik olmak üzere, hemşehrilerimizin rahatı ve huzuru için her türlü tedbiri almış durumdalar. İnşallah birlik ve beraberliğimizin en yoğun şekilde yaşanacağı bir Kurban Bayramını idrak edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BAYRAM, PAYLAŞMAKTIR
Açıklamasında Kurban Bayramını da kutlayan Başkan Orhan, “Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve birleştirici özelliklerini vurgulamak suretiyle, değerli hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.