Dolar 32,5994
Euro 34,8008
Altın 2.504,12
BİST 9.483,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

ERZURUM’UN VERGİ REKORTMENLERİ KİMLER OLDU

ERZURUM’UN VERGİ REKORTMENLERİ KİMLER OLDU
11 Nisan 2017 20:02

ERZURUM‘da gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerine ödüllerini Maliye Bakanı Naci Ağbal verdi. 2015 yılı kurumlar vergisi rekortmeninin Bostancıoğlu Emlak İnşaat ve Sanayi Ltd. Şirketi olduğu Erzurum’da, Mehmet Tan Özyapar da gelir vergisi birincisi olarak ilan edildi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından Polat  Erzurum Resort Hotel’de düzenlenen vergi rekortmenleri ödül törenine Maliya Bakanı  Naci Ağbal ile Sağlık Bakanı Recep  Akdağ, katıldı. Törende konuşan Maliye Bakanı Ağbal, Cazibe Merkezleri programı sayesinde başta  Erzurum olmak üzere  Erzincan,  Bayburt ve Gümüşhan’nin üretim ve ihratacat merkezi olacaklarını savundu. 16 Nisan’dan sonra da yapılacak başvurularla ilgili Kalkınma Bankası’ndan gerekli yatırım kararlarını çıkaracaklarını kaydeden Bakan Ağbal, “Hükümet olarak ekonomi ile ilgili bugüne kadar son 7 aydır ardı ardına önemli kararlara imza attık. Ekonomimizde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası oluşan bir karamsallık havası vardı. 2016 Ağustos ayından bu tarafa ardı ardına ekonomiyi canlandıracak kararları bir bir aldık. Gerek kredi, kredi fonu, gerek KOSGEB, vergi indirimleri teşvikleri ve yapılandırmalar üzerinde ayrı ayrı çalışıldı ve yatırım, üretim, ihracatı destekleyecek bir çok kararır aldık. Tekrar büyüme ve ekonomide gelişme var. Yüzler gülmeye, işler açılmaya başladı” dedi.

Vergi rekortmenlerinin ödül gecesine bakanlarla birlikte Vali Seyfettin Azizoğlu,  AK Parti milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu,  İbrahim Aydemir,  Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, MHP  Milletvekili  Kamil Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı  Mehmet Sekmen, ETSO Başkanı  Lütfü Yücelik, merkez ilçe belediye başkanları, işadamları katıldı.

ÖDÜL ALAN VERGİ REKORTMENLERİNİN İSİMLERİ ŞÖYLE AÇIKLANDI

KURUMLAR VERGİSİ:

2015 yılı Kurumlar Vergisi Birincisi BOSTANCIOĞLU EMLAK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞİT.,

2014 ve 2015 yılı Kurumlar Vergisi İkincisi AKGÜN İNŞAAT VE FORS YAPI İNŞAAT LTD. ŞTİ.,

2015 yılı Kurumlar Vergisi Üçüncüsü ER BULUTLAR İNŞAAT SANAYİ LTD.ŞTİ.

GELİR VERGİSİ:

2015 yılı Gelir Vergisi Birincisi MEHMET TAN ÖZYAPAR,

2015 yılı Gelir Vergisi İkincisi isminin açıklanmasını istemedi

2015 yılı Gelir Vergisi Üçüncüsü CEMİL KARA,

İHRACAT REKORTMENLERİ

2013, 2014 ve 2015 yılı ihracat Birincisi POLAT KARDEŞLER YAPI MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.,

2015 yılı ihracat ikincisi, K.N. BAYRAMOĞLU UN VE GIDA HAYVANCILIK LTD. ŞTİ.

2015 yılı ihracat üçüncüsü isminin açıklanmasını istemedi

GAYRİMENKUL REKORTMENLERİ

2015 yılı Gayri Menkul Sermaye İradı Birincisi LÜTFÜ YÜCELİK

2015 yılı Gayri Menkul Sermaye İradı ikincisi NİHAT ÇAĞLAR

2015 yılı Gayri Menkul Sermaye İradı üçüncüsü ADEM DEDE

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.