Dolar 32,5559
Euro 34,8781
Altın 2.429,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

GENÇLER, DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ

GENÇLER, DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ
24 Ekim 2016 08:45

27-yrys

ERZURUM Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz’da yapılan hain darbe girişiminde şehit düşen vatandaşları unutmadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi ve Palandöken Gençlik Merkezi tarafından Palandöken Dağı’nda ’15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.
Yakutiye Gençlik Merkezi öncülüğünde yapılan,  gönüllü gençlerinin katıldığı yürüyüşe katılım fazla oldu. Onlarca genç, demokrasi şehitleri için Palandöken Dağı’nın zirvesine yürüdü.
150 METRELİK DEV BAYRAK AÇILDI
Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü ve Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ile gençlik liderlerinin yanısıra Nazifbey anadolu Lisesi öğrencileri ile üniversiteli gençlerin de katıldığı anlamlı yürüyüşte gençler, Palandöken Dağı’nda 150 metrelik bayrak açtı, tekbirler getirdi, sloganlar attı.
Palandöken’in zirvesine ulaşan gençler, burada 15 Temmuz Şehitleri’ne dua ederek, Fatihalar okudu. Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, yürüyüşün 15 Temmuz ruhunu taşıdığını belirterek katılımcı gençlere teşekkür etti. Erzurum Gençlik Merkezleri olarak bu tür etkinliklerinin devam edeceğini belirtti, bu merkezlerin, gençlerin kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayan önemli yerler olduğunu söyledi.
TÜRKİYE OLARAK DİK DURUYORUZ
Yakutiye Gençlik Merkezi öncülüğünde yapılan ve Palandöken Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerinin de iştirak ettiği yürüyüşün çok anlamlı olduğunu belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ise “15 Temmuz akşamı canları pahasına hain darbe girişimine dur diyen kahraman şehitlerimizi hiçbir zaman unutamayız. Biz, bugün nefes alıyorsak, 15 Temmuz’da tanklara karşı duran, hainlere kendini siper ederek, şahadet şerbetini içen Ömer Halisdemir’ler sayesinde nefes alıyoruz. Bize, dik duruşu aşılayan ve dik duruşun simgesi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kahraman Türk Milleti’nin dirayetli duruşu ile ayaktayız. Bu anlamlı etkinliği organize eden gençlik merkezlerimizi, yöneticilerimizi ve gençlik liderlerimizi kutluyorum” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.