Dolar 32,5615
Euro 34,9979
Altın 2.435,97
BİST 9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C

RTE FUAR MERKEZİ NEFES KESİYOR

RTE FUAR MERKEZİ NEFES KESİYOR
10 Mayıs 2018 10:12

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi tarafından yaptırılan ve bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetler içinde “en isabetlisi” olarak gösterilen Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi, Doğu Anadolu Kitap Fuarı için akın eden insanların deyim yerindeyse nefesini kesiyor.

Şık görünümü ve insanı sıkmayan haliyle beğeni toplayan mekân, bugünlerde Doğu Anadolu Kitap Fuarı’na evsahipliği yapıyor.

EN İSABETLİ YATIRIM

Geçtiğimiz yıllarda “çadırlarda” açılan ve gerek ortamın çok kalabalık oluşu ve gerekse havasızlıktan kaynaklanan sıkıntıların hiç birisinin yaşanmadığı Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi, Erzurum’a yakışan “en iyi ve doğru” yatırım olarak gösteriliyor.

TÜYAP ile yapılan işbirliğinin etkilerinin rahatlıkla gözlemlendiği bu yılki Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı vatandaşın yoğun ilgisini görürken, hayli büyük bir alan üzerine kurulan merkezin,  bundan sonraki yıllarda kentin kültür ve sanat hayatına zenginlik katacağına mutlak gözüyle bakılıyor.

YAZARLAR, OKURLARI İLE BULUŞUYOR

İki gün önce açılan ve 15 Mayıs’a kadar açık tutulacak, toplamda 202 yayınevi ve 200 yazarın katıldığı Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı’nda çeşitli söyleşiler yapılıyor, yazar ve okuyucu buluşmaları gerçekleşiyor, imza kampanyaları ile etkinliğe farklı bir hava katılıyor.

Okurları ile buluşacak yazarlar arasında Ercan Kesal, Ayla Kutlu, Canan Tan, Ahmet Şimşirgil, Tarık Tufan, Mine Söğüt, Atilla Dorsay, Uğur Koşar, İsmail Saymaz, Nil Bahadıroğlu, Beyza Akyüz, Tolga Gümüşay, Nurullah Genç, Ercan Karakaşi Burcu Bahar, Bahadır Yenişehirlioğlu, Tekin Sönmez ve Muzaffer Taşyürek de geliyor. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.