Dolar 32,5093
Euro 34,8669
Altın 2.484,84
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ADRES AYNI… DÖNER BIÇAKLI KAVGA!

ADRES AYNI… DÖNER BIÇAKLI KAVGA!
5 Ekim 2016 10:16

kavga

 

Son zamanlarda Cumhuriyet Caddesi’nde görmeye alıştığımız kavga görüntülerine bir yenisi daha eklendi. İki grup arasında çıkan ve döner bıçağı, kazma, küreklerin kullanıldığı kavga yoldan geçen vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

 

ERZURUMDANHABERLER / GÜNCEL – Olay dün saat 15.00 sıralarında Erzurum’da vatandaşların en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesinde bulunan Cumhuriyet İş Merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki genç grubu arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada bir taraf etraftan ellerine geçirdiği kazma ve kürekle saldırırken diğer taraf da bellerinde taşıdığı ‘sallama’ diye tabir edilen döner bıçaklarını çıkararak karşılık verdi. Yaşanan arbede objektiflere yansırken birbirlerine saldıran iki grubu polisler araya girerek dağıttı.
Kavgada, elinde döner bıçağı bulunan sarı kıyafetli bir gencin polislere yakalanmasının ardından bıçağı pikabın arkasına bıraktığı ve daha sonra da kaçarak uzaklaştığı görüldü. Olayda iki kişi hafif yaralanırken taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.