Dolar 32,3835
Euro 35,0225
Altın 2.326,63
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ALİ DEMİRHAN, YİNE ADAY

ALİ DEMİRHAN, YİNE ADAY
7 Ocak 2017 09:22 | Son Güncellenme: 7 Ocak 2017 09:25

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor’da yarın kongre var. BB Erzurumspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Av. Ali Demirhan’ın, yarınki kongrede yeniden aday olacağı duyuruldu. Bir başka talipli bugüne kadar ortaya çıkmadığından, Demirhan’ın yarın yapılacak seçime rakipsiz girmesi bekleniyor.
BB Erzurumspor’da “kim başkan olacak?” sorusundan çok, “Ali Demirhan’ın listesi kimlerden oluşacak?” sorusunun cevabı merakla bekleniyor.
BB Erzurumspor yönetimine ilk talip olduğu dönemde “kucaklayıcı” bir liste oluşturarak yola çıkan Ali Demirhan’ın yolu, daha sonraki aylarda İstanbul kanadı ile ayrı düşmüş, başta Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek olmak üzere, bazı isimler yönetimden istifa ederek ayrılmışlardı.
Geçtiğimiz haftalarda da yine bir kriz yaşanmış, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, Genel Kaptan Murat Aslan ile yöneticilerden, aynı zamanda Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever’in istifalarıını istediğine dair haberleri, Ali Demirhan, “Bu kulübün başkanı benim ve bana da böyle bir istifa başvurusu gelmedi” diyerek geçiştirmişti.
 BİZ, SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ!
Genel kurul öncesi bir açıklama yapan BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan, şunları belirtti:
“- Ggeçen sene yönetime geldiğimizde şampiyonluk sözü vermiştik. Allah razı olsun yönetici arkadaşlarımdan, futbolcularla birlikte tek yürek olarak şampiyon olduk. Bu seneye de şampiyonluk parolasıyla çıktık. İlk yarıyı da lider olarak tamamladık. Ama biz Erzurum’un menfaatini düşünüyoruz. Bizim seyirci ortalamamız Süper Ligden daha yüksek. Takım çok mu iyi? Ben çok beğenmiyorum. Takım daha iyi olabilirdi. Biz transferlerle, bu heyecanla, bu ilgi ve alakayla daha iyi olabilirdik.“Bizim dönemimiz kadar hiçbir dönem şeffaf olmadı. Biz kim ne para vermiş ne kadar bağış yapmış hepsini koyduk ortaya. Hatta biz muhasebe bilgilerini de paylaşmaya hazırız. Biz buraya nüfuz kullanmak için gelmedik. 2.5 milyon TL ödememiz var. Takımın emanet olarak 700 bin TL aldığı para var. Toplam borcumuz 3 milyon 200 bin lira. Gelirimiz de maç ve bilet gelirleri hariç 3 milyon lira. Son olarak diyorum ki, Ben sözümün eriyim, söz verdik, büyük Erzurumspor’u süper lige çıkaracağız.’ erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.