Dolar 32,5940
Euro 34,8052
Altın 2.497,31
BİST 9.438,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATANLARA ÖVGÜ

ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATANLARA ÖVGÜ
21 Eylül 2016 13:33

02-rcp

SAĞLIK Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayları yansıtan görüntülerden bir vide klbi hazırlattı ve bu klibi, twetter üzerinden, “Çanakkale ruhunu yeniden gösterdiğimiz 15 Temmuz gecesi Erzurum… Darbeye darbe yapanlara teşekkürler” başlığı altında yayınladı.
Hainlerin teşebbüs ettiği darbe girişimi sonrasında, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın, “sokaklara çıkın” çağrısıyla birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde toplanan yüzbinlerce Erzurumlu ile sabaha kadar birlikte olan, yaptığı konuşmaları ile insanları motive eden Bakan Akdağ, o gece çekilen görüntülerden bir video çalışması yaptırdı.
TREND TOPIC OLDU
Kalkışma haberinin duyulması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Sokaklara çıkın, havaalanlarına gidin” çağrısından sonra yavaş yavaş dolmaya başlayan Cumhuriyet Caddesi görüntüleri ile başlayan, daha sonra meydanları hınca hınç dolduran Erzurumlular’ın, ellerinde bayraklar ile yaptığı gösterilere yer verilen klip, internet ortamında trend topic oldu.
O unutulmaz gece Polisevi’nin balkonundan, kanaat önderleri ile birlikte halka seslenen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden hainlere verilen asil cevaptan dolayı Erzurumlu hemşehrilerine teşekkür etti. erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.