Dolar 32,5631
Euro 34,7032
Altın 2.496,42
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ÇORBADA TUZUMUZ BULUNSUN İSTİYORUZ!

ÇORBADA TUZUMUZ BULUNSUN İSTİYORUZ!
26 Ocak 2018 15:40 | Son Güncellenme: 27 Ocak 2018 09:03

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’na Erzurum’dan da destek olmayı isteyen vatandaşlar, “çorbada bizim de tuzumuz bulunsun” diyor ve bir kampanya başlatılmasını istiyorlar.

Mehmetçik’in tarih yazdığı böylesine önemli günlerde, eli, kolu bağlı olmanın verdiği rahatsızlığı içine bir türlü sindiremedğini belirten Erzurumlu işadamlarından Abdülkadir Çakmak, “Harekatın sürdüğü bölgeye yakın yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın heyecanını imrenerek izliyorum. Afrin’e çok uzaktayız. Belki biz askerimize künefe, dolma, börek gönderemeyiz, ama istenirse hainlere bir füze de buradan biz yollayabiliriz” dedi.

Zeytin Dalı Harekatı’nı televizyonlardan takip ettiğini ve devletimizle, askerimizle gurur duyduğunu belirten Kadir Çakmak, erzurumdanhaberler.com aracılığıyla Erzurum kamuoyuna bir çağrı yaptı. Çakmak, Zeytin Dalı harekatı ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi:

ÇAKMAK ÇAKTI!

“Devletimizin gücü, her şeyin üstesinden gelecek kadar büyük. İhtiyaç duyulduğundan değil, sadece bizlerin de harekata destek verdiğimizin bilinmesi anlamında bir kampanya başlatılmasını arzuluyorum. Operasyon bölgesine Erzurum’dan yiyecek, içecek göndermemiz mümkün değil. Artık Ticaret Odası mı olur, yoksa bir başka sivil kitle örgütü mi, bilemem. Bir kampanya başlatılsa, ben 15 bin lira katkı yaparım. Erzurum’dan böylesi bir kampanyaya karınca, kararınca herkes katkıda bulunur diye düşünüyorum. Hainlere gönderilen bombalardan birisinin adı ‘cirit-‘miş. Yapacağımız katkıyla o ciritleri Erzurum’dan sanki de biz göndermiş olur, en azından manevi bir huzur ve mutluluk duyarız.”

Erzurum’da, önceki yıllarda yaptığı yenilik ve atılımlarla lokantacılık sektörüne farklı bir hava kazandıran, halen Beyaz Saray Lokantacılık Hizmetleri adı altında faaliyetlerini devam ettiren A. Kadir Çakmak’ın bu önerisini, erzurumdanhaberler.com olarak kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. Bakalım A. Kadir Çakmak’ın bu çağrısına kulak veren bir duyarlı STK yöneticisi veya kamu kuruluşu çıkacak mı? erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.