Dolar 32,3849
Euro 35,0576
Altın 2.326,64
BİST 9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN ÖRNEK ADIM!

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN ÖRNEK ADIM!
26 Temmuz 2018 13:29

HAYIRSEVER işadamı Rauf Azak tarafından yaptırılacak olan 16 derslikli imam hatip ortaokulunun temeli, Vali Seyfettin Azizoğlu’nun da katıldığı mütevazı bir törenle atıldı.

Temel atma törenine Vali Seyfettin Azizoğlu’nun yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ile İşadamı Rauf Azak ve vatandaşlar katıldı.

Şükrüpaşa Mahallesi’nde yapımına başlanılan okul tamamlandığında 480 öğrenci eğitim-öğretim görecek.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali Azizoğlu, Erzurum’un hızla gelişen ve bir şehir olduğunu söyledi.

İkili eğitim sisteminden kurtulmak için, yeni okulların yapılmasının ihtiyaç olduğunu belirten Vali Azizoğlu, “Rauf beyi katkılarıyla 16 derslikli okulun temelini attık. Okullaşmaya yönelik çalışmalarımız hızla devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığımız bu konuda desteklerini her zaman veriyor. Ancak tam gün eğitime geçmek için vatandaşlarımızın da katkılarına ihtiyacımız var. Rauf Bey de bu konuda öncü oldu ve bir okulun yapımını üstlendi. Kendisine teşekkür ediyor, diğer işadamlarımızın da bu anlamlı davranışı örnek almalarını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.