Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

HEM “YAP”, HEM “YE” KURSU!

HEM “YAP”, HEM “YE” KURSU!
31 Ocak 2017 08:18 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2017 08:19

PALANDÖKEN Belediyesi’nin açtığı pastacılık kursu, büyük ilgi görüyor. Kursa katılan bayanlar, hem el becerilerini geliştiriyor ve hem de vakitlerini dolu dolu geçiriyorlar. Pasta, kek ve kurabiye yapmayı öğrenen kursiyerler, becerilerini geliştirerek, sektörde yeralmayı amaçlıyorlar.

Açılan kursa büyük bir içtenlikle katıldıklarını belirten kursiyerler, “Kursa katılmadan önce, boş zamanlarımızı televizyon seyrederek geçiriyorduk, canımız sıkılıyordu. Zamanımızı iyi değerlendiremiyorduk. Palandöken Belediyemiz tarafından Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’nde pasta kursu açıldığını duyunca, kaydımızı yaptırdık. Burada hem kendi sıkıntımızı gideriyoruz, hem pasta, kek, kurabiye, poğaça, çörek, börek, ve buna benzer her türlü un mamullerinin yapımını öğreniyoruz hem de hoş vakit geçiriyoruz. Bu kursların açılmasıyla birlikte kendimize özgüvenimiz daha da arttı. Burada tüm pasta çeşitlerini eğlenerek öğreniyoruz. Tüm bayanların evde boş oturmaları yerine bu tür kurslara katılmalarını tavsiye ediyoruz. Bizlere bu imkânı sunan Belediye Başkanımız sayın Orhan Bulutlar’a teşekkür ediyoruz ” dediler.

İLGİLERİ, BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Hanımların kursa yoğun ilgi gösterdiğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, “Belediyemiz tarafından hizmete açtığımız Kültür Merkezimizde kurslar yoğun ilgi görüyor. 36 alanda uzman eğitimciler tarafından verilen kurslara ilgi, mutluluğumuz. Özellikle ev hanımlarının yoğun katılımını görüyoruz. Hanımlar burada pasta ve kurabiye çeşitlerini öğreniyorlar. Belediyemizin verdiği bu imkanlardan dolayı tüm kursiyerlerimiz çok memnun olduklarını belirtiyor. Kursiyerlerimize haftada 2 gün olmak üzere eğitim veriyoruz. Kursiyerlerimize yaş pastasından tutun kek, kurabiye, poğaça, çörek, börek ve buna benzer her türlü un mamulleri yapımının eğitimlerini alıyor. Kursiyerlerimiz hem öğreniyor, hemde vakitlerini dolu dolu geçiriyorlar. Bu ilgiyi görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kültür Merkezimizin kapıları ardına kadar açık. Herkesi bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.