Dolar 32,3455
Euro 35,0945
Altın 2.310,71
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

REKTÖR ÇOMAKLI: “SAĞLIKTA REFERANS OLACAĞIZ!”

REKTÖR ÇOMAKLI: “SAĞLIKTA REFERANS OLACAĞIZ!”
7 Ekim 2017 21:12

ATATÜRK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki birimleri gezerek hastane yöneticileri ve sağlık görevlileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Hastanedeki birim yöneticileriyle bir araya gelen Rektör Çomaklı, burada yaptığı açıklamada, günümüzde insan hayatında ihtiyaçların giderek arttığını ve sağlık hizmetine duyulan ihtiyacın da aynı oranda yükseldiğini söyledi.

Dünyada değerini yitirmemiş birkaç alan içerisinde temel sağlık hizmetinin de bulunduğunu anlatan Çomaklı, şöyle konuştu:

“Dünyanın neresinde olursanız olun, sağlık açısından yaşadığınız bir probleme merhem olacak kurumları veya insanları bulmak mümkün. İnsanlığın geleceğini inşa edecek sağlıkta iyi yetişmiş insan gücüne ihtiyaç var. Biz de bu ihtiyacı karşılamak için üst düzey eğitimler vererek, insanlığa hizmet etmeye devam ediyoruz.”

Çomaklı, sağlık sektöründe teknolojinin önemli bir faktör olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Hastanemizde, günümüzde kullanılan son model teknoloji cihazlar bulunuyor. Hekimlerimiz de bu imkanlarından azami ölçüde faydalanarak, hastalara en iyi hizmeti verebilmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Hekimlerimiz, kendilerini yenilemek ve bilgilerini güncelleyerek devam edeceklerdir. Biz de hastanenin ve hekimlerimizin her türlü ihtiyaçlarına anında karşılık vererek desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

Çomaklı, üniversite bünyesinde bulunan Turizm Uygulama Oteli’nin hasta yakınlarına hizmet verdiğini hatırlattı.

Atatürk Üniversitesi olarak her hastaya aile şefkatiyle yaklaştıklarını belirten Çomaklı, “Doğal olarak onların yakınları da bizim en kıymetli misafirlerimiz. Otelimizde üst düzey hizmet vererek onlara en rahat ortamı hazırlıyoruz. Sıkıntılı süreçlerinde bir nebze de olsa rahat nefes almalarını sağlamak bizim temel görevlerimiz arasındadır.” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.